četvrtak, 23.06.2005.

Bome sam se napeglao

Ali ne bacanje pegle...
Naucio sam se bome i da perem ves (samo se nabaca u masinu i kraj...) da to moram raditi nocu kada baba spava i nabavio sam novu peglu i naucio peglanje...
Takodje provalio da jelo za doneti i nije skupo... :)
Samo peglanje je ujebano, prvo sam saznao da pod "destilovana voda" za peglu se ne misli na kiselu nego na "BAS DESTILOVANU" vodu jer sam ja konto da moze i kisela. Mislim destilovano, jebem ga ako cemo tako bilo sta gazirano moze (cak i koka kola) da se sipa u peglu.
Na srecu kiselu i kolu smo popili a ja sam nabavio DESTILOVANU vodu za peglu i kreno da peglam.
Prvo mi je komsija pokazao kako i sta, de kada i slicno. Covece Voja je bre jako dobar u peglanju (obe vrste) a uz to sam skonto i kako se sta radi.
Al sam skonto da ne valja da peglate bosi jer se mozete ispeci kooooo... pa skakati ko da igrate tvist na jednoj nozi.
Znaci: Ne ostavljati peglu na vesu , ne peglati bos (paziti da ne kane na nogu voda) i peglati na stabilnoj podlozi.
I najvaznijre: PEGLANJE JE PAIN IN THE ASS....sve vise razumem zasto se svi tolko zale na peglanje.
Jer vec nakon prvog vec mrzim peglanje i pranje vesa.



Posledice loseg peglanja ;)

Pozdravi Mad Zec

ponedjeljak, 20.06.2005.

Svasta

Sedi jedan zec,seta se po MC, slusa Enyu, prica sa Zo i pise svoj blog... nije mi lose vise stvari odjednom a uz to sve uspesno obavljam.
Al poso nije ni upola obavljen, sada cete me svi iskritikovati sto se nisam javljao na blogu i sto sam cutao ko neki mutavac.
Jedan dan sam resio (po najvecoj vrucini jer su mi javili oko pola sata pred zatvaranje da treba neke pare da pokupim) i tako sam baku ostavio kod komsinice "na pola sata" i otiso ja do grada pokupio sta je trebalo... ajd malo se promuvam da vidim sta ima.
Zakljucak prodavci nisu normalni, za jebene sandala traze 4000 dinara iste mogu naci na pijaci za 500 din. Pa jesu oni normalni? Za jebene sandale da dam 4000 kinti... a patike su oko 6000 kinti, gde je tu logika?
Cak sam izdrzao da ne kupim WoW (ko zna, zna sta je) koji je bio isto 4000 din, umesto toga sam uzo farke... :) za hiljadu din.
Dodjem ja kuci sav smoren ("iso po najlepsem" vremenu izmedju 12 i 15-16h) a sunce je sijaloooo...
I lepo legnem sa blagom glavoboljom i ustanem sa jos vecom... sve vidim duplo vrti mi se jedva se krecem... jednim recima kolaps sistema. Nisam mogao da se micem ni nista jedva sam nekako pozvo komsiju-druga i on mi je nekako pomogao da "prezivim" dan bila cak i hitna pomoc ali se vise interesovali za moj tattoo nego moje stanje.
Tako sam bio i nepokretan par dana i izvinjavam se sto sam malo prekrsio jedno obecanje...
Image Hosted by ImageShack.us
Toliko za sada Mad Zec cujemo se uskoro u to budite sigurni :D
Pozdrav Kaci,Oliveri,Jeji,Zo i svima vama koji dolazite vamo :)

srijeda, 08.06.2005.

Transformacija

Evo trgno sam se malo...
Mislio sam da ce sve biti instant, ali nece nista na brzaka. Sve ide polako kao i moje pisanje ovde :(
Izvinjavam se svima sto sam ovako zapao u apatiju ali sam se dao u ona razmisljanja o smislu zivota i slicno, i skontao da je covek zaista izuzetna zivotinja. Dodjemo ni iz cega, napravimo rusvaj i odemo u nista...
Mozda malo gruba definicija ali tako nekako ide...
Mada ja sam odlucio da to moje vreme izmedju ostane samo za mene i da ga dobro iskoristim a ne da sve vise zapadam u apatiju i samosazaljenje.
Interesuje me kako bi dali ime zecu koji se podize iz pepela jer znam samo da ja necu ostati u pepelu...

Vec neko vreme i mislim i pricam o nasim obicajima za sahrane i njihovom gluposcu i samom foliranju na istoj. Kao da se moras uniformisati za istu, sta crna boja oznacava... nista. Vazno je sta ti iznutra osetis, oblacenje crne boje je po meni kao da ides naokolo sa ogromnim transparentom meni je zao a u sustini te boli uvo sta pise dokle god ga imas.

Dobro je neko jednom rekao prave prijatelje stices a rodjake ne mozes birati...

Image Hosted by ImageShack.us

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>