Live Earth CD/DVD

Datum izlaska posebnog izdanja CD/DVD koncerta Live Earth je pomaknut za 4. prosinac. Na CD-u se nalazi Madonnina izvedba uživo 'Hey You', a na DVD-u nastup 'La Isla Bonita' s grupom Gogol Bordello.

Novosti oko ljetne turneje!

Madonna i njena ekipa ovih dana vode pregovore oko mogućih datuma za ljetnu turneju i dvorane u kojima će nastupati. Madonna će nastupati u gradovima koji ponude najbolju produkciju i promet karata i sve ostalo vezano za održavanje koncerata. Najvjerovatnije, Madonna će na idućoj turneji nastupati samo na stadionima. Moguće je da će turneja započeti prvo u Europi, a ne u Americi kao na prošlim turnejama.

Iako je Madonnina glasnogovornica opovrgnula glasine oko proslave 50. rođendana tijekom turneje, postoji mogućnost da se ta velika proslava dogodi i to u njujorškom Central Parku. Priča se kako će taj rođendanski koncert prenositi najveće svjetske TV stanice, a također će se naći i u DVD izdanju.



Guy o posvajanju i Madonninoj glazbi

Madonnin suprug Guy po prvi put je javno progovorio za Daily Mail o posvajanju dječačića Davida. "Nismo odavno pričali o Davidovom posvajanju. U mjesecu kada je počeo taj proces razgovarali smo o tome. Od tada to više nismo spominjali, on je dio naše obitelji."

Kako Guy govori, nije ljubitelj pjesama koje stvara njegova supruga. "Da budem iskren, ne sviđa mi se pop glazba, to je suprotno od onoga što slušam. Obožavam irske narodne pjesme. Znam da će svi biti iznenađeni kada kažem da mi se ne sviđaju Madonnine pjesme."

26.10.2007. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #