Filth And Wisdom news

Britanski glumac Richard E. Grant je dao intervju za web stranicu ITN.co.uk u kojemu je pričao o svojim idućim projektima. Richard E. Grant glumi u Madonninom filmu 'Filth And Wisdom' koji bi trebao izaći početkom iduće godine.
"Glumim slijepog pjesnika, ali moja uloga je bazirana na Madonninog učitelja plesa. Madonna pokreće čitavu ekipu kao što možete očeivati, odlična je kao režiserka." - govori Richard E Grant.

Postoje glasine da će film 'Filth And Wisdom' imati premijeru na Sundance Film Festivalu iduće godine.

Novosti oko novog albuma!

Madonnin album za američko tržište izlazi 11. ožujka iduće godine, ali datum će se sigurno promijeniti kao i naziv albuma koji trenutno nosi ime 'Connextion'.

U album je do sada ubačeno 12 pjesama, a pjesma 'The Beat Goes On' (feat. Pharrell Wiliams) koja ja procurila na internet zapravo nije demo snimak nego završena verzija. Prije nekoliko dana sam objavio da se pjesme koje je producirao Pharrell Wiliams neće naći na albumu.

Na albumu pored ostalih pjesama će se nalaziti balada koja podsjeća na pjesmu 'Promise To Try', ali ne govori o smrti nego o rođenju. Postoji jedna pjesma koja ima jedan jaki techno zvuk, bez ikakvih drugih melodija.

25.10.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #