fish!
fish!
square square
utorak, 15.03.2005. - 13:45
..iskoristite jedinstvenu priliku!!..

Lososs je na faksu. =) Bezobrazno koristi besplatni internet kako bi uživala u blagodatima blogovlja i dokopala se svog inboxa i prvog dijela karte s blagom ;)) (tako je krasna da sam je morala pokazati, hihi =)) (ups, link ne radi =)

Eh, nego..da ne bi bila ko Zubalo koja vec preko tjedan dana nije objavila niti jedno novo slovce (osim komentara na tudje komentare na svom blogu--stvarno ne kuzim kako ljudima nije neugodno tako si povećavati broj komentara!! ;)) , javljam se.. =))

Nego, listala sam danas katalog iz Avona. Nije li čudesno koliko nam zapravo toga pružaju!! Ako iskoristite ovu jedinstvenu priliku i kupite 4 proizvoda sa idućih stranica, dobit ćete POTPUNO BESPLATNO tester nove kreme i kupon kojim tu kremu mozete u iducem katalogu naruciti po extra snizenoj cijeni (čitaj: 3 kune jeftinije). Također, ako kupite sada ovaj zakon i extra povoljan set proizvoda sa čak 35% sniženom cijenom, dobit ćete POTPUNO BESPLATNO ovu prekrasnu papirnatu ukrasnu vrećicu. Ali ni to još nije sve!! Naime, Avon vam nudi priliku da, ako kupite 3 proizvoda sa idućih 7 stranica, možete kupiti i prekrasan nakit za ruku, "Samo sada! Nakit za ruku Drape Finger Bracelet Egzotičan, unikatan, neobičan! Fantastičnog je dizajna, idealan za karneval!" (da, možda bi trebalo naglasiti da je ovo iz siječnja, daklem, teku pripreme za karneval) po izuzetno povoljnoj cijeni od samo 29 kuna!!!
Ovo i još mnogo mnogo više, uključujući i asortiman za djecu:::

- 1. Dječja kapa "vau-vau"
Simpatična topla kapa koja savršeno štiti malene dječje glave u vrijeme hladnih zimskih mjeseci.

- 2. Dječji ruksak "vau-vau" (oh da, pa to je cijela kolekcija--ima i pernica !!!)
Lijep dječji ruksak u obliku simpatičnog psića privući će svakog mališana. Zatvara se pomoću konopca i magnetske kopče. U ruksaku se nalazi džepić s patentnim zatvaračem.

- 3. šešir od pliša (Fluffy hat)
Ako malene dame žele izgledati moderno, jednostavno moraju imati ovaj šešir! Mekan, topao, sladak - i Crvenkapica bi ga željela imati! Može se kompletirati s plišanom torbicom i šalom.

- 4. Plišana torbica (Fluffy Dog Bag)
Slatka, bijela torbica u obliku malog psića. Da, to je ono o čemu djevojčice sanjaju! Izgleda kao plišana igračka ali zapravo je torbica s patentnim zatvaračem. Iznenađenje, iznenađenje!


(Molim zamijetiti uporabu umanjenica i riječi slatko i simpatično koje kao da se.. ponavljaju? hihihi)

Iskoristite odmah ovu jedinstvenu priliku i javite se meni, te ćemo zajedničkim snagama odabrati nešto iz prebogatog asortimana..

"Ostanite u svijetu trendy, postanite AVON-LADY!"


*bljuv bljuv* obožavam ovakve kataloge =))

yours truly, Lososs

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (19) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>