fish!
fish!
square square
četvrtak, 03.03.2005. - 21:44
..introducing..

MeCeNijE i OViDiJe

ah, sjećam se kao da je bilo jučer, kad je na naslovnici bloga osvanula vijest: Bronte je postala mama E sad, znam da je to lijepo i krasno od nje, i da je sigurno svekoliko blogovsko pucanstvo bilo odusevljeno...ali moje ribe su bome drugačije reagrale.. i tako sam se morala perajom zakunut da ću ih spomenut.

>daklem,

part 1: kako smo došli do danas..

kupljeni jednog davnog dana za jedan moj rodjendan, Mecenije, Polikrat i Dodo veselo su zaplivali u zdjeli za salatu. Nakon nekon vremena tata se počeo žalit da nema u čemu poslužit salatu--(picajzla) pa su dobili akvarij. Ehm..onda se Dodo razbolio. Kasnije i Polikrat.. Našli su put do vječnih plivališta putem Veceslava *šmrc* Pa je Mecenije dobio društvo u obliku Ovidija. Ovidije je onaj lijevi. Prvo ga Mecenije nije baš volio i onako mu je malo pojeo repnu peraju =) sad su si baš dobri kompići i spavaju u velikoj školjki koju sam im stavila u akvarij. Bio je tu i mali Florijan..al se njemu nije baš svidjalo.. pa je..ovaj.,.i on na vječnim plivalištima (opet:*šmrc*)

part 2: ..danas

Mecenije i Ovidije (Mecenije je reko da njega uvijek moram prvog spominjat inače će mi poslat ubilačke alge u krevet dok ću spavat..gad ucjenjivački,,) veselo spavaju u ogromnoj školjki koju sam zdipila sa faksa (nadam se da sam dovoljno isprala formalin--mislim, da li ribe baš spavaju u divovskim školjkama??..nekako mi omamljeno djeluju..) ili plivaju (isto veselo). Uzgajaju alge koje ja onda perem Vanishom. Jednom sam im oprala one biljke isto Vanishom pa su kasnije bili mjehurići od Vanisha u akvariju, al ono, valjda im nije smetalo. Mogli su napravit pjena parti i slično .Vanish rulz! =)

(dobro? dobro.. imam osjećaj da me motre.. damn.. )

Molim da ovo dođe na naslovnicu jer mi svakodnevno sabotiraju akvarij i uzgajaju pušačke alge pa mi soba smrdi po nikotinu (ja da pušim??) i algama.. hvala =)

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (28) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>