fish!
fish!
square square
utorak, 01.03.2005. - 21:37
.. hmmm??..

14: 02
Danas sam dobila poruku 'nazovi me kad budes na internetu, a ja ti se neću javit'. E sad, dragi moji, pitam ja vas: zašto se neko namjerno ne bi javio na moj poziv i tako propustio priliku da razgovara sa mnom, tako ugodnog glasa (promukla, zacepljenog nosa, povremeno kasljem)??

Kako to obično biva, razmišljala sam:

a) ima sofisticirano feminizirani glas koji skriva od šire javnosti (da, on je muško..ili?)
b) zapravo nije muško
c) njegov (?) mobitel nema funkciju javljanja na poziv
d) štrajkao je kad je trebalo naučit pričat, a roditelji su samo rekli 'ah, problematično dijete', pa sad ima posljedice, iliti: ne zna pričat (pouka roditeljima)
e) on je mowgli kojeg su, u doba odrastanja, majmuni naučili samo tipkat poruke na mobu.. zaboravili su spomenut koja tipka je za javljanje na poziv.. a onda su ih oteli vanzemaljci i izabrali za zastupnike u svom saboru
f) on je vanzemaljac koji je oteo dotične majmune..njemu su isto zaboravili pokazat kako se javlja na poziv
g) član je pokreta 'dole verbalna komunikacija, živjela sarma!'
h) ovaj tjedan glumi šutljivu amebu.. ili sarmu, šutljivu (naravno)
i) dezintegrirao bi se progovaranjem prvih riječi u mobitelni zvučnik
j) misli da nema smisla da trošim pare na mobu, obzirom da sam na netu, a on planira doć online (znam da ovo zvuči malo vjerojatno, al eto, palo mi i to na pamet..)

hm.. stvarno ne znam..

a šta ti misliš??


EVO ME OPET!! =))

sad je 21:15... do sad sam napravila 16 žutih, 16 zelenih, 16 plavih, 16 crvenih, 16 ljubičastih i 14 crnih (u izradi) kuglica od fimo materijala i probušila ih enormno velikom iglom.. namjeravam to sve ispeći danas..ima vremena.. uz to sam pogledala Simpsone, Sabrinu (toliko sam očajna da gledam reprize već pogledanih epizoda), pleme (na hrt-u--najidiotskija serija IKAD, gleda se samo u stanju izuzetnog tupila..služi za donošenje 'nikad više' odluka),..opet rtl.. Sanja (tema:preljubi, oh, zanimljivo, čak se Urban pojavio..), ono kaj je iza Sanje(exkluziv? wow, neki lik nešto možda kao muti sa severinom, hrvatska scena opet ima tračeve (?)), pa vijesti, pa exploziv (ovaj vikend nas osvajaju Dario i Ivan, ne znam koji je dosadniji, ali Ivan je definitivno iritantniji i ima gay dijamantič na zubu), pa Zabranjena ljubav (koliko jadan moraš bit za ovo?? dobro, priznajem, pratim.. =) za ostale jadnike---današnji sadržaj:ništa, za promjenu), a onda--mijenjam ženu, njemačko izdanje!! (jeej, neka žena motociklista koja sluša rock se zamijenila sa ženom koja brije na skladnu obitelj, ima pederastog muža i 6ero (slovima:šestero) djece i svira violončelo. ) prejadno.
zato sam sad opet tu.. Nakon 14. crne kuglice od fimo materijala.. Mislim da ću sad prijeći na kocke ili neke druge oblike, a i pećnica čeka =) baj d vej, opet sam bolesna (kašljanje, pljuvaje, pokušaji disanja u intermezzu), pa mislim da ću možda opet otići kod mog doktora... ah, sjećam se našeg prvog susreta.. =) (danas sam se nešto ufurala u stavljanje linkova ;) inače, ovaj drugi post je par postova prije prvog (kronološki, dakle, skrolaj dole, ako je već neko tako dobar /i ljubazan i zainteresiran i divan i krasan i moja najdraža osoba i sve/ da to ide čitat =))

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (32) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>