LLumar folije za stakla

08.03.2012., četvrtak

Zašto popularnost prozorskih folija jača?

Folije za staklene površine su nastale prije više od 50 godina, no njihova popularnost nikada nije bila tako velika kao što je u modernije doba. Danas, sve veći broj vozača i vlasnika građevina shvaća kako je folija rješenje koje će im pružiti zaštitu od štetnih utjecaja solarne energije. UV zračenje većinom dana, a posebice tijekom ljetnih mjeseci, štetno djeluje na unutrašnjost vozila ili objekta. Uzrokuje blijeđenje, pucanje i pad kvalitete presvlaka ili podloga u vozilu te namještaja, tepiha ili umjetničkih djela. Danas sve više ljudi trpe učinke sunčevog zračenja na vlastitoj koži. Folija je nešto posebno - ona Vas štiti dok možete uživati u pogledu, štediti energiju, čuvati privatnost ili obavljati druge funkcije bez razmišljanja o štetnosti solrne energije.

LLumar, svjetski poznati brand najkvalitetnijih prozorskih folija, proizvodi se u S.A.D.-u. Folija, koja je samoljepljiva, koristi se za zatamnjenje prozora automobila, vozila javnog prijevoza - a to može biti učinjeno ili prozirno ili zatamnjeno do određenog stupnja propuštanja vidljive svjetlosti. S ovakvim karakteristikama, foliju je vrlo jednostavno za postaviti te sami proces vremenski ne uzima mnogo. LLumar folija za građevine ima drugačiju svrhu - UV zaštitu, zaštitu od sunca, odsjaja, uštedu energije, reflektiratinje svjetlosti, dekoraciju, zaštitu privatnosti... LLumar nudi najkvalitetniju sigurnosnu i zaštitnu foliju među konkurentima. Zaštitne folije za stakla postavljate kako biste zaštitili sebe, svoje bližnje i vlastite vrednote.

LLumar automobilske folije

LLumar folije za građevine

Postoje na tisuće raznih vrsta folija za nijansiranje automobila i građevina. Opremite se za zaštitu od UV zračenja, dekoraciju stakla, zatamnjenje i sl. Ako još uvijek niste pronašli ono što želite, postoji opcija da stvorite i kreirate proizvod po narudžbi. Postavljanjem folija na stakla, učinite nešto korisno za svoj automobil ili kuću. Folija će im omogućiti da izgledaju stvarno nevjerojatno, dok s druge strane, postići ćete ono potrebno – zaštititi najmilije i osobne vrednote te znatno poboljšati estetski izgled.

Za više informacija, pronađite nas ovdje!

LLumar Kontakt








<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.