Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/llumarfolije

Marketing

Zašto popularnost prozorskih folija jača?

Folije za staklene površine su nastale prije više od 50 godina, no njihova popularnost nikada nije bila tako velika kao što je u modernije doba. Danas, sve veći broj vozača i vlasnika građevina shvaća kako je folija rješenje koje će im pružiti zaštitu od štetnih utjecaja solarne energije. UV zračenje većinom dana, a posebice tijekom ljetnih mjeseci, štetno djeluje na unutrašnjost vozila ili objekta. Uzrokuje blijeđenje, pucanje i pad kvalitete presvlaka ili podloga u vozilu te namještaja, tepiha ili umjetničkih djela. Danas sve više ljudi trpe učinke sunčevog zračenja na vlastitoj koži. Folija je nešto posebno - ona Vas štiti dok možete uživati u pogledu, štediti energiju, čuvati privatnost ili obavljati druge funkcije bez razmišljanja o štetnosti solrne energije.

LLumar, svjetski poznati brand najkvalitetnijih prozorskih folija, proizvodi se u S.A.D.-u. Folija, koja je samoljepljiva, koristi se za zatamnjenje prozora automobila, vozila javnog prijevoza - a to može biti učinjeno ili prozirno ili zatamnjeno do određenog stupnja propuštanja vidljive svjetlosti. S ovakvim karakteristikama, foliju je vrlo jednostavno za postaviti te sami proces vremenski ne uzima mnogo. LLumar folija za građevine ima drugačiju svrhu - UV zaštitu, zaštitu od sunca, odsjaja, uštedu energije, reflektiratinje svjetlosti, dekoraciju, zaštitu privatnosti... LLumar nudi najkvalitetniju sigurnosnu i zaštitnu foliju među konkurentima. Zaštitne folije za stakla postavljate kako biste zaštitili sebe, svoje bližnje i vlastite vrednote.

LLumar automobilske folije

LLumar folije za građevine

Postoje na tisuće raznih vrsta folija za nijansiranje automobila i građevina. Opremite se za zaštitu od UV zračenja, dekoraciju stakla, zatamnjenje i sl. Ako još uvijek niste pronašli ono što želite, postoji opcija da stvorite i kreirate proizvod po narudžbi. Postavljanjem folija na stakla, učinite nešto korisno za svoj automobil ili kuću. Folija će im omogućiti da izgledaju stvarno nevjerojatno, dok s druge strane, postići ćete ono potrebno – zaštititi najmilije i osobne vrednote te znatno poboljšati estetski izgled.

Za više informacija, pronađite nas ovdje!

LLumar Kontakt









Post je objavljen 08.03.2012. u 11:28 sati.