Opet ludnica, Opet nepotrebno O potrebnome

petak, 10.07.2009.

zakon o oplodnji

je li to mogoce, nasi lepi so skocili in pomogli .... mozda je i Cehoku bilo prevec vratiti hrvatsku u 70-te

Ako ste i pobozni onda znate zapovjed voli susjeda svoga. Tamo ne pise ''ak je ateist ili tome slicno, uzmi mu''. Sada ispada da je to ultimativno katolicki zakon, a zapravo je represivan na mnoge. Postoje parovi, i to musko-zenski, o homoseksualnima ne cu uopce rasspravljati to je druga tema po mome misljenju. Ti parovi se mozda ne zele vijencati, i to je to. Nekima to jaca ljubav.

Zar smo toliko naivni da mislimo kako se zbog ovog zakona ne ce vise ljudi vijencati tek zbog formalnosti. Vijencanje ce postati prazan papir, formalnost. To ce tek unistiti svetost, takoreci, vijencanja.

Kao da se i dalje zene ne ce moci, pa i homosekualnog opredjeljenja, moci oploditi. U Zagrebu imamo par krasnih lokacija, dosta je malo kasnije prosetati i gotovo.

Ovaj zakon ce zapravo pogubiti onih najveceg srca, oni koji su spremni u ekonomskom kolapsu dati skupocijene novce da bi se ipak oplodili, i imali dijete. Taj roditelj, usudujem se reci, ce imati mozda vise ljubavi nego puno onih brakova kad mladi parovi ostaju trudni ...znato ono "ups dragi,,,,trudna sam." To bi se trebalo nazvati Kaptol ekspres.

A zamrzivac. Kao ako se ne upotrjebi, ubili smo ga. To je kao da kazemo da ubijemo dijete spontanim pobacajem. Jedino bi se trebalo donjeti uredbu gdje su parovi obvezni upotrjebiti jajasca u nekom roku dok ne uspiju imati dijete. Time zadovoljavamo i one koji misle da to nije sala i oni koji misle da im je to jedini nacin, koji im oduzimamo pravo na dijete.

Zar nije smjesno da takav zakon, koji zapravo je zakon o zivotu i smrti, ovisi o nekom kvorumu.

Na kraju krajeva, neka se nekome zacece definira zamrzavanjem jajasaca. Meni je mozda zacece kada si ja zelim dijete, pa mi ga Vlada ovim zakonom ubije! Koga da sudim? Mogel je biti mali Ivek, ali ne, draga zao mi je, nesmijemo ga razviti.

10.07.2009. u 17:39 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.



  srpanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Travanj 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (7)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

otrjeznjavanje

ne dajmo se zavaravati glupostima, lažima i/ili proturiječjem

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr