SUSRETI SA DUHOVIMA

30.01.2021.



Davno je to bilo, kad je 01.08.1983. u prometnoj nesreći nastradao njen dečko sa kojim je prije toga hodala 2 godine. Izgorio je u požaru, a 10.08.1983. je umro. Jako ga je voljela, iako su hodali samo 4 mjeseca na nju je ostavio dubok i neizbrisiv trag.

Došla je na njegov pogreb, bila je na kraju kolone i kad su se svi razišli, ostala je gledati, dok su grobari spuštali lijes u grob. Suze su joj tekle i rekla je:
- Za mene ti nikad nećeš biti mrtav, za mene ćeš biti živ i za mene su tvoje tijelo i duša iznad zemlje.

Otišla je doma, a svaku subotu je odlazila na njegov grob i ostavljala samo jednu crvenu ružu. Dugo je tako išla na njegov grob i na kraju više nije, jer je srela jednog čovjeka koji mu je fizički bio jako sličan i udala se za njega (njena velika greška!).




Godine 1986. jednog dana, u sumrak, vidjela je duh tog pokojnog dečka: stajao je u njenoj kuhinji, onakav kakav je bio dok su hodali: sive hlače, siva majica i gledao je. Trgnula se i on je nestao. Nakon toga je imala još par takvih susreta. Već dugo joj nije došao ni u snu ni na javi.

Isto tako je nekoliko puta u stvarnosti vidjela i mamin duh. Pričala je o tome nekim ljudima i dobila je feedback, da se to događa.




Često je tako, dok se vozila autom vidjela ženu - istu kao njena mama. Jednom je to bilo u na uglu Zrinjevca i Petrinjske - kod japanskog veleposlanstva. Žena je hodala dok je ona sjedila u autu na semaforu: imala je isti smeđi kaput, kapu bež boje na glavi i kad se okrenula i pogledala je, bila je to njena mama. Nije mogla vjerovati, da gleda u svoju mamu, ali ta žena je bila njena mama.

Frapantno slična, gledala je ravno u oči, upalilo se zeleno na semaforu i ona je krenula.

Bilo je još niz takvih susreta, da je vidjela tu ženu, ali u drugačijoj odjeći - istoj onakvoj kakvu je nosila njena mama.

Nije to mogla objasniti, ali to joj se jako često događa.




31.01.2021. će biti 28 godina kako je duša njene mame otišla na Nebo.


Priča je iz moje 19. knjige fantasy priča "PRIČE IZ NOĆNIH TIŠINA"



http://www.digitalne-knjige.com/varga19.php

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN broj: 978-953-354-290-4
Sva autorska prava pridržana. Nijedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.