Svim gusarim svijeta i onima koji se takovima ćute

Fellowship of The Larch s osobitim ponosom najavljuje osnivanje prve ovlaštene gusarske udruge u Hrvata'KUD Gusari' te poziva sve zainteresirane mornare, kurve, ljudojede, jebivjetre, tinejdžere, gledatelje eurosonga, prolupale kitolovce, stare i mlade, s nogama ili bez, da nam se pridruže u ovom hrabrom pothvatu o kojem će se pričati i nakon smrti pape Benedikta.
Šesnaestog.


Do ye ladies have tha guts?

Stvaranje suverene i nezavisne hrvatske gusarske udruge stoljetni je hrvatski san.
Kao što je poznato, godinama, nay, stoljećima brojni hegemoni nastoje željeznom čizmom imperijalizma, iredentizma i turcizma stati na kraj gusarima. Ali ne – jok – dosta!
Naše vrijeme je napokon stiglo.

Kao što hermetički ispjevaše slijepi gusarski bard:

I dok krvavo se sunce iz zlatnoga oceana rađa,
a garav' se stijeg iz grimizne magle ka oblacima diže,
Sjeti se palih što skrotum svoj i nevinost dupeta
Zlorud kivnom dušmaninu na pladnju su dali.

Gorom zvjerka prosto hodi, modrim svodom ptica (u hičkoka) leti,
Crna kuka nebo para, prazno oko suze roni.
Gusar mlad' što majku vidjet' neće,
Nikad više - gavran reče.
Ljuta rana-teška kob, Afrika
i paprika.


See the World!

Savladani tisućljetnim nagnućem i gotovo na rubu unutrašnjeg krvarenja, odlučismo se i na taj korak – mladima podarismo priliku pronalaženja smisla u nečem sasvim glupljem od života, turskog spahiluka ili droge:
Mladi i djevojke mogu od danas postati gusari – mahnit' soj ljudi predodređenih za uspjeh i neograničeno mnogo seksa; banda onih koji ne trpe pun kurac sranja, mnogo piju, a žive na račun poštenog svijeta. Tko ih ne bi volio i potajno im se divio u dugim zimskim noćima, na rijekama i livadama – na gorama i planinama?

Zar jadna matora majka neće zaplakati kad čuje zvuke topova koji navješćuju gubitak noge i razuma njezinog sina-jedinca?
Zar ponosni otac neće zastati u prevrtanju bale žita i pogledati prema surom nebu ili orlu kad mu gradska garda pokuca na vrata (iako je on u polju) u potrazi za njegovom izgubljenom kćerkicom – odmetnutom manijakalnom koljačicom?
Naravno da hoće. I to više puta simultano...
No, VI nemojte biti tamo kada se to dogodi.

Prijavite se! Krvava se bitka vodi na svim svjetskim morima.
Internacionalno gusarstvo i gomile blaga čekaju upravo na VAS!



Get tha booty ye deserve!



***Kako prepoznati da li ste gusar - ili ste jednostavno i nepopravljivo ludi?***


Pogledajte se u ogledalo - da li ste prokleto (jebeno) zgodni, a povez preko oka vam vraški
(jebeno) dobro stoji? Da li osjećate žarenje u skrotumu na svaki spomen mora i pustolovine? Imate li sise?
Pijani ste dok gledate Bambija, a ni jedan simptom spolne bolesti nije Vam nepoznanica? Niste nikada čuli za đontracepciju, ali znate razlikovati zlatnik od plastične folije na suncu? Ljubavnik ste i ratnik?

-Ako su odgovori na ova pitanja potvrdni (a dotična pitanja niste samostalno mogli pročitati jer ste potpuno nepismeni) – Čestitamo, Vi ste gusar! Poradite na svom izgledu krvoločnog rodoskrvnjivača i jebača životinja te nam se javite u što kraćem roku. Svi ste dobrodošli!
Ne docnite!


P.S.: Iskustvo u plovidbi internacionalnim vodama, barskim tučnjavama, mačevanju sa staklenim bocama, hodanju po dasci i izvođenju seksa s više nogu odjednom - poželjno je, ali ne i nužno. Pedere, pantomimičare i nindže ne primamo. Trudnice i psi ulaze na vlastitu odgovornost, vjeru i ufanje.


Cpt. A. Blackadder

Od sada i u odjeći