subota, 29.04.2006.
Pobuna na brodu blog.hr
Došao je i taj dan... Nakon što smo poharali vode blog.hr-a, iz inata odlazimo tamo gdje je naš tekst i stil pisanja dobrodošao - BLOGER.HR

Prvo odlaze postovi, pa posada, dizajn i naravno kapetan ide zadnji

LARCH3PARTY.BLOGER.HR

p.s. bolje da ne ulovim nekoga od posade da se ovdje smuca a ne pomaže u prebacivanju tereta sa broda na brod!

1st liut. DrunkenBastard, odgovoran i dok spava



četvrtak, 27.04.2006.
Memoari mrtve gejše (Hakuri se udat' neće)
FOL_Lion

Ono što slijedi iscrpan je opis događaja koji su uslijedili tog kobnog četvrtka, dne 20.04.2006., oko 2 sata popodne.
Tada je, naime, objavljen rat najmanjoj državi na svijetu – Japanu, šezdeset (slovima 60-t) godina nakon njihovog podmuklog napada na Havaje (koje još nismo osvojili, ali ih s potpunim pravom smatramo svojim vlasništvom).



Kratki pregled japanske povijesti:

0. AD
Japan još ne postoji, hvala Bogu. Da postoji, bio bi fašistička mala zemlja.

1000. AD
Japan je fašistička, mala i zaostala zemlja koja bogastvo crpi iz kineza, jeftinih patika i nindža. Nindže su podmukla i bezobrazno zla sotonistička kasta koja želi pokoriti svijet i njemu susjednu Kinu. Nije im strano nošenje crne odjeće po cijelom tijelu (sasvim golom!!!) i šminkaranje, a u pauzama između ratovanja snimaju akcijske filmove koji će uskoro postati popularni na Zapadu zahvaljujući Bore Lee-u.

1200. AD
Japan je fašistička mala zemlja feudalnog uređenja. Nindže se sada zovu samuraji. Oni i dalje snimaju akcione filmove, ali ih odbijaju prodavati Amerikancima jer Amerika još nije otkrivena. Krajnje bezobrazno od njih (i od Amerikanaca i Japanaca).

1400. AD
Japan je, nimalo čudno, još uvijek fašistička mala zemlja. Amerika još uvijek nije otkrivena, ali u Europi je prilično kul s kugom i ostalim smrtonosnim pizdarijama. Ljudi umiru. Papa Ivan Pavao II!
Hrvati su već najmanje 3000 godina na tlu današnje Hrvatske.
Hrvati su došli iz Irana gdje su bili istočno predziđe kršćanstva.
Hrvati su jači od Srba.

1900. AD
Japan je fašistička mala zemlja. Amerika je već odavno otkrivena. Nindže odlaze u Ameriku kao ilegalni doseljenici. Oduzimaju Malu Italiju Sicilijancima što je česta tematika filmova Jackie Chan-a. On nije Japanac, ali mene je uspio prevariti.

1937. AD
Japan je ultra-fašistička militantna mala zemlja. Nindže su osvojili pola Kine, plaze po Pacifiku. Amerikanci su suzdržane pičke Fuck Yeah! Začudo, jedan američki scijentolog postaje posljednji samuraj nekih sto godina prije. Blago njemu, svaka vrsta mu davala djecu da mu davala pičke. Amin.


1940. AD
Japan je ultra-fašistička militantna mala zemlja s ekspanzionističkim tendencijama. Zamisli čuda...

1941. AD
Japan je ultra-fašistička militantna mala zemlja s ekspanzionističkim tendencijama imperijalističkog karaktera. Usto su i politeisti, božemeoprosti i marije djevice od kamen... kamenitog puta!!!
U Kini jedu pse, a Japanci napadaju Pearl Harbour i tu su se gadno zajebali – za 60-tak godina čeka ih neugodno iznenađenje.

1983. AD
Rađa se Kapetan i mnoogo je ljut.
PS: Japan je i dalje fašistička mala zemlja, Novi Zeland ima šume, a Jamajka uzgaja pume.

2006. AD
Kapetan objavljuje rat Japanu*.




Kineski zid – najveći kulturni spomenik Japana




*...fašističkoj maloj zemlji na kraju svijeta


Kako se sve to dogodilo, ukratko.

Grupica mladih japanskih retro-fašista (Mieko, Hatzo, Hakuri -to nije onaj iz Kill Bill-a - i onaj visoki) posjetila je Oslobođeni Zagreb prošloga tjedna sa zadaćom snimanja špijunskog dokumentarca o genetski najpoželjnijim Hrvatima. Ne znajući da zapravo razgovaraju s Irancima, intervjuirali su nekolicinu hrvatskih mladića i djevojaka. Među njima se našao (nimalo slučajno takoreći) i jedan (the) gusar – kapetan Blackadder, glavom, skrotumom i veoma seksi bradom. Ne zaboravimo Guzicu!

Saznavši (iz njihovih fašističkih malih usta) da će dokumentarac gledati preko 10 milja (brojkama – mnoooogo) Japanaca, odlučno sam im objavio rat do istrebljenja (i šire) putem električne kamere. Prijeteći sam im objasnio kako izučavam njihovu povijest, kulturu i jezik samo da bih stečeno znanje mogao efikasno iskoristiti protiv njih. Oni su se na to vedro nasmijali i rekli mi arigato, što je zasigurno jedna od onih njihovih haiku psovki o kojima govori i sam Aristotel i Grci. Baš mi je drago. Gledao sam jedan film gdje Japanci muče Davida Bowie-ja i totalno sam popizdio. Šta im je on skrivio? U Kini još dandanas jedu pse. Ali one omanje – vestiće. Ne jedu Japance – to je religijski tabu. U Turskoj jedu noge.

btw: Nadam se da će Karlovačka pivovara financirati naše osvajanje Japana pošto su im toliko očito marketinški zanimljivi. Bolje im je da pristanu or else...

Karloo-vatsko

U zemlji izlazećeg sunca posljednje sunce je upravo izašlo (što je, uračunamo li vremensku razliku, njima tek za mjesec dana). Haharr! Dočekat ćemo ih nespremne, u njihovim minijaturnim krevetima i onim pederskim bonzai vrtovima!
Arrgh! Na istok, posado! Na istok!

Always to the East...


Cpt. A. Blackadder

Zlatan prsten – Tanki brčići




nedjelja, 23.04.2006.
Isusu umjesto maturske slike u izlogu (i čavala u Nogama)
Kapetanov Uskršnji Proglas 'Urbi et kurbi'


S nemalim zakašnjenjem, svečano objavljujem proglas svima koji imaju uši da čuju i skrotum da vide.
Neka vam je s mirom, jebat ću i nju i vas.


Vaskrsenje Isukrstovo






Cpt. A. Blackadder
Stripy



četvrtak, 20.04.2006.
Zlarin u 77 priča kapetana Blackaddera (The Secret of Zlarin Island)
Pokoreni Zlarin


Kultna

Prolog
Vojno-gospodarska ekspedicija s namjerom osvajanja ovog, inače najvećeg, sredozemnog otoka krenula je iz Zagreba na Veliki četvrtak, dne 13.04. tekuće godine Gospodnje.


Kapetanov dnevnik

Luka Šibenik

13.04.
Ukrcavši se u Šibeniku na derutnu morsku ljepoticu iz prošlog stoljeća - brodicu 'Tijat', odlučismo se na kobni čin; osvajanje broda pod svaku cijenu te preuzimanje komande iz ruku nekog polupijanog bodula za kormilom.
Ali Avaj! –odrekoh se osvajanja svijeta za Korizmu, a korizmeni abstinens još trajaše. Kleti usud i sudba! Pas i mater, Afrika i paprika! Odlučismo se pritajiti i čekati bolju priliku...

Sidro

Gradska Plaža Zlarin

Crkva Zlarin


13.04., nešto docnije
Pri tajnom iskrcavanju u gradsku luku, moja II poručnica Snjeguljica Kiddo (inače vrsna poznavateljica Zlarina i njegovih ljudi), brzim pokretima mungosa pokazala mi je prominentnija (i.e. koja se kurče više od drugih) zdanja na otoku. Podigavši privremeni logor i isplaniravši 'Uskršnji napad', stavili smo šunku na kuhanje i pojeli porciju vulgarno oblikovane tjestenine, za snagu.

Kurac kao tjestenina


14.04.
Jutro je otpočelo laganim zajutrkom (i naknadno, trkom na WC). Odmarali smo jaja na terasi privremenog vojno-edukativnog kampa za preodgajanje mještana, a suhi vjetar s istoka (uvijek s istoka) šaptao mi je o skorašnjoj pobjedi. Stavio sam kapetansku kapu na ono što se u puku šaljivo naziva glavom i krenuo u obilazak Otoka sa Snjeguljicom. Pokazavši mi bogatstvo lokalne flore i biljaka ostao sam osupnut. Nije bilo gorila, ljama ni jakova, ali pregršt svakojakvih kuraca i palaca što gmižu i pletu mreže naveo me na niz egzistencijalnih pitanja. Da li smo sami u svemiru? Da li smijem hodati gol u prirodi? Da li je Alahu akhbar? Obično ili u pičku? Ne znam...

Koka

Snjeguljica me upoznaše s mjesnim pučanstvom, a prijateljstva koja sklopih ostadoše mi u mnogo ugodnom sjećanju. Šteta što je prosječna dob matorih mještana oko 60 pa prijateljstvo neće dugo trajati.
Postadoh na per ti s babom Mirom, otočkom mudrom ženom, iscjeliteljicom i brižnom majkom dvoje do troje djece. Upoznah svećenika katolične crkve, vlasnike lokalnih obrta, ribare i mornare, kurve i maslinare. Svi mi se jako dokurčiše i odlučih ih poštedjeti. Za sada...

Zlarin

Oro

Kabel


15.04.
Sljedeći dan proveli smo u detaljnom planiranju napada na gradsko središte i luku, kako bi presjekli veze Otoka s ostatkom svijeta (u lokalnom dijalektu – 'sa Šibenikom'). Pomagaše mi vrsni stratezi, Kype i Suli. Prvoga imenovah svojim generalom, a drugi mi postaše ađutantnom. Ipak, te večeri Suli se satraše brutalnim činom ispijanja pola litre loze kobno udružene s bevandom. Avaj mladi Suli! Mislili smo je sve propalo i otišlo u kojekakve pičke materine. Sulijev Križni put od molića gdje se napio, pokraj crkve i groblja pa sve do našega kampa donio nam je sramotu. 'Jebeš osvajače koji ne mogu popit', reći će mještani. Jest da se oni međusobno jebu već stoljećima što se na njihovoj fizionomiji jasno i vidi, ali alkohol da ga jebeš dobro podnose.

Cpt.Morgan Rum

Uskrs vs Božić


16.04.
Uskršnje smo jutro proveli radno, ali čedno – baš kako bio mrtvi Isus od nas zahtijevao svojim krvavim ranama i suzom u očima. Zumba Zumba Zumba Zumba.
Kao budući vladari otoka morali smo se pojaviti na misi. Otkrili smo samo jedno – misa nema nikakve veze s misionarskim položajem! Zbunjeni i razočarani, pojeli smo hranu mještanima i udijelili pokoji šamar iz milosti. Oposejdonjeni mnoštvom živahnih impresija, napaljeni krenusmo u detaljnije istraživanje otoka kako bi eventualno našli neko blago.
Gusari se bave takvim stvarima.

Ckrva

Djevica Marija

Kumir


17.04.
Osvajanje otoka službeno je otpočelo mojim činom stavljanja sunčanih naočala i vezivanjem crvene marame oko junačke čelenke. (Odabir naočala i marame, naravno, nije bio slučajan – otočani nikada nisu vidjeli sunčane naočale pa su mislili, vidjevši me, da sam njihovo davno predskazivano božanstvo; što se tiče marame – crveno je kod mještana 'zabranjena boja', boja koju nose samo komunisti i meduze). Okupivši privremene vojne jedinice Zlarin 1, Zlarin 2, Zlarin Sjeno-Slama i Zlarin Sir-Salama, krenuli smo u napad. Bojni poklič 'Turska' zaorio se malim mjestom, koje od otvaranja Fast-fooda prije nekoliko godina nije niti čulo niti vidjelo veće vojno-redarstvene akcije.

Hovno

Dojurivši do luke zatekli smo prazan mol. Okrenuvši se, ne mogasmo ne zamijetiti opustjeli trg. Što je ovo, upitasmo se ('koji kurac?', reći će oprezniji). Da nije danas možda nedjelja? Ne zastajkujući da drkamo nasred ulice i pijemo vino osam tjedana, odlučismo istražiti neobičnu situaciju. Lutajući centrom grada (relativan pojam; sve je centar) mještane smo zatekli u vrlo nepristojnim pozama karakterističnim za friške leševe – naime u takozvanom stanju medicinske smrti. Kompletno lokalno pučanstvo drznulo se umrijeti baš u trenutku osvajanja otoka! Njihovog otoka!!! Krajnji bezobrazluk, pomislismo. Zaključih, ispravno i bez krzmanja o sebe i svoj kurac, da su otočani umrli od kontakta s stranim, krajnje prostim, malim bićima u zraku koji navodno uzrokuju kojekakve boleštine. Jednom sam čitao u novinama o tome. Imaju ih i romi.
Čak nam se gadilo jebati se s truplima. Skandalozno!

Najkica

Smetlište


Epilog

Tako je osvojen Zlarin.
Naš čovjek na Otoku – Miško (kasnije prozvan Miško BesrajnoStrašni), proglašen je guvernerom Novog i Boljeg Zlarina.
Suliju je strogo zabranjen alkohol. Trenutno je na odvikavanju u samostanu sestara milosrdnica u Čačku. Slaže igračke za Kinder jaja (skrotume). Suli je, inače, musliman. On ima noge.
Kype se povukao iz vojne karijere i osnovao bend koji je obilježio brojne uspjehe na Dori i šire. Upravo se sprema za Euroviziju i turneju po Turskoj. U sretnom je braku sa splićankom Petrom i do današnjeg dana dvoji jesu li Splićani ljudi.
Kapetan i Snjeguljica postali su vladari Zlarina na kojeg su se rado vraćali sve do smrti. Na dan kada su umrli, bogovi su ih prenijeli na nebo i učinili zviježđem. Kapetan je bio ljama, a Snjeguljica patka. Kapetan je bio zgodniji. A tada su odlučili osvojiti svemir. Ali to je sasvim druga priča.

Šišmiš

Neka nam živi Narodna Republika Zlarin!




Cpt. A. Blackadder

Faca

Moj kurac je veći od tvog tate



utorak, 11.04.2006.
Ultra Boban-najjači čovek
Ultra Boban je zaštitinik na slabe. On energiju crpe od pitu svoje babe. Kad izruča banicu energiju dobije i odma je u stanju sa svakog da se bije. On na svet gleda kroz drugu perspektivu, jer njegovo se gledište zasniva na rakiju. On kad se oduzme i sve se icepi, i onda misli da je cool. Ete ti. Svi ga njega ceniv, svi ga obožavav, jer najjeftinu papriku na pijac on prodava. I cigare Lucky 40 dinara kraden, pa i 33, al neje toj za svi. On mahom radi švercovanje sa pileći batacima, al valja i papriku u najlonskija džacima. On na veresiju ne dava bilo kome, već samo kog poznava, prc na drugi, dabome. On pred zadrugu voli pivo da sobuje, al posle truje od gorušicu najebuje...
Da li je to od butanje po kafane, ali kriminalci svi gi iskrši od tepanje, jer Ultra Boban je karate treniraja, i Ramba i Konana, sve gi istepaja. I Flash Gordona ga jednom šamarao, jer mu letećim tanjirom papriku prejebao. On je džaci sa cement u Batulovo dizao, i na istom načinom dosta ojačao. Jer on se u Vijetnam tri godine tepaja, pa gi tamo na svima krštenice icepaja. On u Batulovo je zanat ispekeja, i to na Kinezima odma gi je rekeja. Jednoga dana mislim sreda da je bila, na Miću iz Stublu se kola zaglavila u blato. Mića se čovek uplašio, i baš bi si otišo, da neje Boba slučajno naišo. Jeste da je farmerke u blato sve usraja, ali je zato kola izguraja iz blato. Godzila u Batulovo naišo drugog dana. Počeja da bljuje neke vatre i da pravi neka sranja. Ultra Boban mu je iz momenta prišo, da mu lupi dva šamara da bi si otišo. Da ga Boban ne bi napravio lom, Godzila je podvuka rep i pogea dom. Jer on kad zamane on napravi krater, pa ko na Godzilu jebaja bi mu mater!


Tomo
Made in Croatia, finished in Serbia

srijeda, 05.04.2006.
Kad tuljanci utihnu... (Blame Canada)
Seal


Zašto tuljanci umiru?
Zato što ih ljudi ubijaju, među ostalim.

Kako ljudi ubijaju tuljance?
Ubijaju ih bejzbolskim palicama.

Zašto ljudi tuljance ubijaju bejzbolskim palicama?

Zato što je to najefikasniji način ubijanja tuljanaca koji ne oštećuje njihovo krzno, a i patnja tuljanaca je minimalna – tuljanci umiru u trenu. Eskimi ih na taj način ubijaju već stoljećima.

Zašto se parolaši bune protiv ubijanja tuljanaca?
Zato jer su pederi.


Ubijanje tuljanaca prastari je sport. Gusari su odavna tuljance smatrali mitološkim bićima zbog njihove zapanjujuće sličnosti s ljudima; otuda i priče o sirenama. Tuljanci kroz čitav život zadržavaju facijalne i tjelesne karakteristike ranih faza novorođenačkog razvoja (velike oči u odnosu na glavu – međusobno blizu smještene, razmjerno kratki udovi, glatko krzno...), slično kao i ljudi; pojava koja se u biologiji naziva neotenija. Ljudima su jednostavno neodoljiva bića koja se mogu opisati kao neotenična. Među njima su i tuljanci. S druge strane, čitav niz životinja nije neoteničan – kao npr. kukci, ribe, vodozemci, gmazovi, ptice i brojne druge pizdarije što hodaju i gmižu.

Ljudi danas mnogo više ubijaju ptice i ribe nego tuljance! Zašto je onda ubijanje tuljanaca tako medijski razvikan problem, a pomor riba nije? – E, pa zato što ljudi koji su protiv ubijanja tuljanaca parolaši i aktivisti – ograničeni pederi koji se nisu spremni odreći vlastitog, sasvim lagodnog i naspram većine čovječanstva povlaštenog načina života, nego radnu snagu troše parolašenjem po trgovima i atakovima, umjesto poštenim robovanjem u rudnicima ili doniranjem vitalnih organa ulici.
Parolašima smeta ubijanje životinja iz samo jednog razloga – to što je zabrana ubijanja životinja dio njihovog sjebanog identiteta. Nije stvar u patnji životinja (kako oni sami vole tvrditi), jer i mnoge druge životinje svakodnevno pogibaju od ljudske ruke, već u parolašenju kao takvom, koje je postalo dio subkulture i identiteta dotičnih pederčića. Uostalom, životinje za koje čujete da ih parolaši brane, sve redom zadržavaju neotenijska svojstva veći dio svoga života. Brane li aktivisti nametničke vrste kukaca, za koje postoji čitav arsenal letalnih kemikalija? Naravno da ne. Kukci su mali i gadni, bebe tuljani su slatki. (Bebe tuljani!; ne postoji termin beba žohar... ne postoji ni termin beba gusar!).
Inače, medvjedi koji se tuljanima hrane također biraju najmlađe (dakle najbespomoćnije) u skupini, a pri ubijanju nisu nimalo 'humani' – kožu mladih tuljana svojim očnjacima deru sve dok tuljani ne umru od bolova. Ako je glavni argument protiv lova na tuljance njihova individualna patnja, a ne nekakva hipotetska 'patnja tuljanske zajednice', onda je čovjekovo ubijanje mnogo prihvatljivije (u etičkim terminima kojima se koriste sami aktivisti) nego medvjeđe.
Kao da im licemjerja nije dosta, parolaši odbijaju promisliti istinske motive države kao što je Kanada koja zakonski dopušta praksu ubijanja (slakih) malih tuljana.
Razlog je sasvim jednostavan. Brojne se obitelji u pripizdinskim dijelovima neplodne, ledom okovane zemlje na taj način prehranjuju; trgovina tuljanovim krznom doslovno im omogućuje golu egzistenciju. Zašto? – Zato što svi mi živimo u kapitalizmu, koji funkcionira upravo na taj način. Trgovina krznom djeluje prema zakonima globalnog tržišta. Niti jedan takozvani aktivist nije izuzet iz tog sustava i ne može ga odbaciti parolašenjem, sve dok živi na njegov račun. Svi mi ubijamo te jebene tuljane svojim načinom života, ne moramo nužno nositi njihovo krzno (iako ga ja just so happens nosim umjesto gaća). Lako je baviti se aktivizmom kada si sit, pederu! A da ne govorimo o pozitivnim aspektima stavljanja određene vrste lova u zakonske okvire (regulacija izlova, krivolova itd.)


Natpisi poput ovih udaraju kurcem u čelo: 'Don't Buy While Seals Die: Boycott Canadian Seafood'
Da... bojkotirajte ubijanje tuljana, podržite umiranje siromašnih. Bravo, pederi!


Upravo iz tog razloga, predlažem otvoreni lov na parolaše, aktiviste i atakovce svih vrsta. Po mogućnosti bejzbolskim palicama.
Gusari ne podnose pederašenje i šuplje parolašenje. Smrt parolašima, sloboda replikantima.






Baby Seals

Pošalji ovaj link svim svojim prijateljima do kojih ti je stalo i u treptaju adamove jabučice osjetit ćeš žarenje u skrotumarnim kapilarama, malaksalost i neopisivu sreću tipičnu za epileptični napadaj. Ako ga ne pošalješ, umrijet ćeš u roku 3 sekunde i biti neplodan do kraja života.

I ugrist će te štakor.



cpt. A. Blackadder
Blame Canada



ponedjeljak, 03.04.2006.
Žak je mnogo velik čovjek
Neimenovani izvor nam je proslijedio najnoviju zanimaciju nezaposlenih Hrvata - smišljanje doskočica na račun Žakove težine. Objeručke smo prigrlili tu inicijativu!

Image hosting by Photobucket

Sve je počelo sa : Sunča se Jaques Houdek na plazi...... Dodje Greenpeace i vrati ga u more.

Titanic je potonuo jer se zabio u Žaka dok se ovaj izležavao na vodi.

Žak je privlačan samo gravitaciji.

Da je Žak avion bio bi Jumbo Jet.

Žak ima svoj poštanski broj.

Žak se vidi na satelitu.

Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao.

Sliku Žaka možete vidjeti u časopisu na stranici 4, 5, 6, 7 i 8.

Žaku su krafne tic-tac.

Žak napuni kadu, i onda pusti vodu.

Žak mora izaći iz auta da bi promjenio radiostanicu.

Žak ima dva trbuha. Jedan za meso drugi za povrće.

Žak igra biljar sa planetima.

Žak stavlja majonezu na aspirin.

Kad Žak stane na vagu, vidi svoj broj mobitela.

Žak se ne šali kad kaže: "Tako sam gladan, da bi mogao pojesti vola"

Kad Žak dođe u restoran, on pojede i "Hvala, dođite opet!"

Kad Žak trči, CD player preskače. Na radiostanici.

Žak se može uslikati fotoaparatom jedino ako se odabere opcija panoramskog snimanja

Žak pitao prodavača cipela šta mu preporuča da mu bude komotno, ovaj mu preporuči Slavoniju :)

oko Žaka se u orbiti vrte Vesna Kanižaj i Ivanka Boljkovac :)

Žak uvijek kupuje dvije karte za kino/kazalište. Jednom je dobio sjedala u različitim redovima :(

Žak je toliko debeo da ljudi đogiraju trčeći oko njega

Žakove mjere su 90 - 60 - 90 ...lijeve ruke

kad Žak ode u zoološki vrt , slonovi mu bacaju kikiriki

na audiciji za prvi dio Indiane Jonesa, Žaku je bila ponudjena uloga kotrljajuće kamene kugle

Žak je vidljiv na radaru

Žak je pao u Grand Canyon i zaglavio!!!

Žak je potpisao milijunski ugovor s Te-comom, jedini uvjet je da se preimenuje u Te-žak.

Ograničenje na liftovima je 6 osoba ili 1/6 Žaka.

Zak mrzi liftove i liftovi mrze Žaka.

Jedinice za tlak su Pascal [Pa] i Jacques[Ja]. Jedan Jacques ima 10^5 Pascala.

Statistike pokazuju da je 98% tsunamija uzrokovano Žakom.

Kad Žak ide na plažu, životinje se penju na brdo.

Žak ne može biti u bestežinskom stanju.

2. Arhimedov zakon : Žakovo tijelo uronjeno u tekućinu neće izgubiti na težini.

3. Arhimedov zakon : Žakovo tijelo uronjeno u tekućinu uvijek će istisnuti svu tekućinu.

Gdje Žak uđe, sve ostalo mora izaći. Znači, na jednom mjestu može postojati samo Žak.

Žak je samo jedan. Za drugog jednostavno nema mjesta.

Savršeno tijelo u Prirodi je kugla. Žak teži ka savršenstvu.

Žak je neporažen u klackanju.

Jucer je Žak izašao iz kuce. Na svu sreću samo na kratko, pomrčina je trajala svega par minuta...

Kad Žak ide na ljetovanje, ne plaća boravišnu taksu. On vadi građevinsku dozvolu.

Kad je ugledao Žaka, Kapetan Kirk je rekao: Where No One Has gone Before

Kada konobar donese Žaku meni, on kaže Može!

Dodje Jacques na nogometnu utakmicu i sjedne na sve 4 tribine

Žak nikad ne prelazi cestu, on je uvijek na obje strane.

žak neće stat na forum ... treba napraviti internet 2.0

Žak bi mogao biti osmi kontinent

Žakov remen je jednak ekvatoru

Kulen je za Žaka mini hrenovka

Zbog Žaka se grade posebni tuneli.

Kad Žak nosi žutu kabanicu, ljudi trče za njim i viču "TAXI!!!"

Kad se Žak kupa u Čatežu, Sloveniju potopi veliki tsunami!

Kad je Žak izašao iz mamine utrobe, mama je izgubila 9/10 svoje težine

Žak i Gulliver su najbolji prijatelji.

Da si obuče remen Žak je morao naučiti bacati bumerang.

Žak je jedina osoba koju možete pronaći preko GPS-a.

Pitate se gdje je sada Žak? Pokrenite "Google Earth".

Zašto Žak nema kuću u Sloveniji? Zbog premale okućnice.

Kad Žak stane na vagu... vaga izbaci poruku : 'to be continued...

kad Žak obuće žutu kabanicu i dođe pred osnovnu školu djeca misle da je to školski bus.

Kad žena legne na Žaka, triput se okrene i još je uvijek na njemu.

Žak ima na svakoj ruci jedan sat jer pokriva dvije vremenske zone.

Svaki krojac odjece odbija Žaka sa: "Ne krojimo zastore".

Plima i oseka mora se izmjenjuju kada Žak ode i dode sa ljetovanja na moru.

Žaku treba iznajmiti nogometno igralište da si ispegla gaće.

Godišnji državni proračun nije dovoljan za Žakovu liposukciju.

Nosivost Masleničkog mosta je 0.3 Žaka.

Kad se raspala Jugoslavija Žak je dobio 5 državljanstava.

Žaka moraš povaljat u brašno da bi našao gdje je vlažan.

Žak ima svoj sunčev sustav.

Žak može omotati Kineski zid oko sebe.

Žak ne ide na stadione. Stadioni idu u Žaka.

Žak je dobio novi posao u kinu... služi kao platno.

Bog je sedam dana stvarao život, osmog dana zapoceo je Žaka i još nije gotov!

Žak fucka bas.

Airbus A380 je napravljen da bi se i Žak mogao voziti avionom.

Žakova krvna grupa je majonez-A

Kad Žak dođe u restoran i konobar mu donese meni, on kaže "Može!"

Veliki Prasak je posljedica Žakovog prdeža.

Svi ljudi na planeti su u svakom trenutku bez obzira na lokaciju pokraj Žaka.

Žak ne voli šetati po livadama, naime klaustrofobičan je.

Svaka Žakova nužda je velika.

Žaka su prije deset godina upucali u srce, živ je jer metak još putuje kroz salo.

Žaka su carskim rezom vadili iz očevih testisa jer nije prolazio kroz glavić.

Plima nastane kad Žak pere noge. Sreća da se Žak nikad ne kupa.

Žakov pupak je najdublja tocka na zemlji.

Chuck Norris je jednom pokušao opaliti roundhouse kick Žaku, al Žak se počeo brzo okretati oko svoje osi tako da je uvukao Chucka u svoju orbitu. Chuck je još uvijek tamo, a Žak se još uvijek vrti.

Kada Žak pluta oceanom, Španjolska ga proglasi svojim novim otokom.

Kada Žaka udari kamion, on pita: "Tko je bacio kamen?"

Chuck Norris je jednom uspio opaliti roundhouse kick Žaku. To je prvi i jedini put da je netko uspio probiti Žakov atmosferski omotač.

Žak je nedavno išao obaviti EURO NCAP test. Dobio je pet zvjezdica jer se kamion zabio u njega a on nije ni osjetio.

Žak ne jaše konja, konj jaše Žaka.

Jednom se dogodio okršaj Caka i Žaka no nije se završio... Roundhouse kick je otišao u beskonačnost.

Hrvatska ne uvozi hranu zbog male proizvodnje, nego zbog Žakove potrošnje.

Žak je izmislio dijetu, ali nije bila uspješna jer je dnevni unos hrane bio najmanje 1000000 kalorija.

Žak je nedavno kupio novi auto - tegljac za specijalne terete.

Žakov konfekcijski i poštanski broj su jednaki.

Žaka su pri krštenju morali poljevati kanaderom!

Žak je uistinu veliki čovjek.

Kad je bio mali Žak je htio postati najveći pjevač na svijetu...najveći je odavno postao, samo još treba postati pjevač!


1st liut. DrunkenBastard, Allahu Akbar

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.


The Larchers (PTM) Logo