utorak, 31.01.2006.
VRIJEME DARIVANJA, IGRE I VESELJA
Pošto smo bezobrazno zaboravili naše čitatelje povodom Božića, sa zakašnjenjem vam darujemo par sitnica koje će sigurno razveseliti vaše ukućane!

Squeaky Mouse - The Christian Board Game

Squeaky Mouse has a new game. He decided to share it with you. It is very fun to play. First print out this game board.
Then you will need a penny, and two game pieces (beans will work).

To Play, flip the penny and if it lands on heads then move one space. Move two spaces if the penny lands on tails.
The first person to the church parking lot is the winner.


(doslovan hrv. prijevod na zahtjev kapetana)

Skviki Miš - Kršćanska Pločna Igra

Skviki Miš ima novu igru. Odlučio ju je podijeliti sa tobom. Veoma je zabavna za igru. Prvo, isprintaj ovu igraću ploču.
Onda uzmi kunu, i dva igraća predmeta (grah će biti dovoljan).

Baci kunu i ako padne na glavu pomakni se za jedno polje. Pomakni se dva polja ako padne na 'pismo'.
Prva osoba koja stigne na parkiralište crkve je pobjednik.


SqueakyFun!

I kao bonus, darujemo vam ovu razglednicu koja širi ljubav svijetom.

Achtung! Achtung!

1st liut. DrunkenBastard, čovjek od povjerenja

subota, 28.01.2006.
SPANKme! – Sve je počelo jednim petingom
LARCHme!Party




Cpt. Blackadder
Retro-Kapetan



srijeda, 25.01.2006.
Donirajte organ: Budite cool pred prijateljima! Osvojite djevojku! Zaradite trombozu!
Doniraj mi organ, ajde budi drug


Gradom niču posteri koji pozivaju zainteresirane na svetu dužnost doniranja dijelova tijela. Pogledajmo što gusari o tome misle.



FAQ 'Gusari & Doniranje organa'

P: Kakav stav zauzimaju gusari prema doniranju organa?
O: Doniranje organa je izrazito opasan i kranje kretenski poduhvat. Besmisleno je nekome prepustiti svoj organ i gusar to nerado čini. Doniranje organa rezultira zamjenom istih drvenim ili metalnim protezama, što povećava trošak života i znatno osirumašuje ionako nikakav društveni život gusara.
Gusar ne donira organe osim u iznimnim slučajevima uličnih tučnjava, žestokog udara topovskih kugli u slabine ili udove; također, tetoviranjem na mjestu na kojem sam se ja tetovirao, neprestanim diranjem inficirane kožice na penisu (kurcu) – to nema veze sa mnom - i neopreznim guranjem ruke u guzice određenih vrste životinja i/ili ljudi. Doniranje organa smanjuje vjerojatnost daljnjeg opstanka gusara kao jedinke i zato se isti postupak nipošto ne preporuča. Gusar ne donira ni novac ni organe. Gusar donira spolne bolesti.

P: Zašto je doniranje organa loše?
O: Doniranje organa loše je zbog nedostatka istih u organizmu donatora. Bog je čovjeka stvorio precizno poput kakvog vibratoratora (obrtnika koji izrađuje vibratore). Svaki čovjek je zasebni stroj, mehanizam koji djeluje prema božjim zakonima. Ukoliko se pojedincu naprimjer desi tzv. brutalno pijanstvo te mu uslijed otrovanja alkoholom otpadne ruka, oko ili neka druga ruka, stroj se kvari poput prepuknutog vibratora koji tužno bruji na prazno i čovjek tada više nije zdrava i potpuna jedinka. Oštećena osoba postaje društvena nakaza - drugim riječima gusar. Ipak, gusar ne bi trebao težiti daljnjem osakaćivanju osim u posebnim prigodama kao što su krstitke, vjenčanja, pank koncerti i subote navečer.

P: Koja je razlika između gusara i invalida?
O: Invalidi imaju besplatna parkirna mjesta, ali gusari uglavnom dobivaju pičke.

P: Kako se zaštititi od doniranja organa?
O: Vrlo jednostavno – izbjegavajte sukobe s drugim gusarima, vojnim i paramedicinskim osobljem, nasmrt pijanim životinjama, zaraženim kurvama ili pticama, starim pederima; kontakte sa bijelim kitovima, mišomorom i studentskom menzom; nadalje, Biz'zove tulume i zanimljive rupe u javnim WC-ima. I ne nasjedajte na priče o Teletubbiesima i sigurnom seksu.


P: Zašto donirati organ?
O: Vrlo dobro pitanje. Još bolje je 'zašto ne donirati organ?'. Odgovor je krajnje jednostavan i sasvim banalan i zato ćemo ga ovdje preskočiti. Ne zato što nemamo argumentirani odgovor nego zato što je on tako jednostavan i samorazumljiv. I točka!

P: Da li je seks doniranje organa?
O: Seks i jest i nije doniranje organa. Uglavnom nije, ali ponekad - nažalost, on to zna biti. Seks može biti doniranje organa ukoliko ste izrazito bolesna osoba. A kad kažem bolesna ne mislim na 'gripu' nego na 'Jegulju'.

P: Da li su stidne uši organ?
O: Stidne uši nisu organ iako se mogu u njega pretvoriti ukoliko ih ne odstranite u prvih dvadeset do trideset godina nakon inicijalnog inficiranja.

P: Da li zečevi u crtićima imaju stidne uši?
O: Ne, zečevi u crtićima imaju samo 'uši'. Razlika je golema. Stidne uši ima vaša majka.

P: Da li su žene organi?
O: Žene nisu organi. Ljudska se ženka često brka za organ zato što za ženu možemo reći da je ona 'jednoorgansko biće', tj. ima samo jedan organ. Taj organ biolozi nazivaju pička, a isti je spominjan još i u Epu o Gilgamešu što dokazuje mudrost i pronicljivost naroda starine.

P: Da li je Jegulja peder?
O: Jegulja jest peder. Dapače, on je peder-peder.

P: Da li je dobar katolik donator organa?
O: Pogledaj pod 'Da li je seks doniranje organa?'
(Napomena: Dobar katolik se ne seksa... osim ako nije svećenik.)

P: Tko pije, a tko plaća?
O: Gusar pije, a zdravstveno osiguranje plaća

P: Da li sve ovo ima ikakvog smisla?
O: Nema. Iako ponekad smisao nalazimo u najstupidnijim stvarima (kao npr. Proust, Jehovini svjedoci ili fanovi KISS-a), ovo zaista nema smisla.



Arsen Lupin





Cpt. Blackadder
Kapetan s onoga svijeta



ponedjeljak, 23.01.2006.
PUSTITE SE RAZVAJATI – ADRENALINSKO ZIMSKO VJENČALIŠTE!
Kapetanov dnevnik, nadnevak (tako pizde kažu za datum): 05.01.2006.

I tako se Posada i ja na Gusarskom Sindikalnom Sastanku jednoglasno dogovorismo da ću ja biti taj koji mora krenuti u opasan pothvat spašavanja naše poručnice Snjeguljice, koja bješe zarobljena od slovenskog sultana u samom srcu Dežele, zemlje vatre i vode, negdje duboko – kako kažu – u šupku Europe.

Kapetan ide na Sjever




Kapetanov dnevnik, nadnevak: 06.01.2006.

Netom je svanula zora, a Sunce se ucrvenilo poput bolesne pičke kada sam hrabro krenuo na svoj put. Krenuo sam pješice na sjever, kako bi se na skrovitom mjestu pokraj zagrebačkog glavnog kolodvora sastao s Ogijem, dobrodušnim gorštakom iz plemena Bad Blue Boysa, koji mi je trebao biti pomoć na ovom teškom zadatku. Kada sam ga susreo, njegova impresivna figura urbanog huligana bila je pojačana zlatnožutom aureolom blistavog siječanjskog sunca na temeljito obrijanoj divovskoj glavi. 'Zdravo stranče', povikah, a veliki čovjek mi odvrati osmjehom uličnog borca, koji se ne boji izgubiti pokoji zub za domovinu.
Krenusmo dalje zajedno. Ulazak u sloveniju bio je teži no što smo se usudili zamisliti. Patrole su slovenskih ratnika uz granicu bile ojačane zbog rapidnog širenja Gusarskog Carstva, a moje kraljevsko lice i *Guzica*(TM) bili su poznati svakom od njih. Ogi je srećom bio naoružan s tri moćna reketa za badminton kojima je vješto imobilizirao sve slovenske patrole (pičke) na koje smo nabasali. Samouvjereno nastavismo dalje, u srce slovenije – prema celju.

OGI

Našavši se u celju potražismo prijevoz za slovenske konjice, kamo i stigosmo nakon nekog vremena glumeći pošiljku krumpira. Ogi je bio ona veća vreća.

Patuljci

Kasno uvečer pristigavsmo na navedeno odredište kamo se odmah po dolasku skompasmo s kontra-slovenskim snagama u lokalnom bircu. Iskoristvši stare prdonje za besplatan alkohol po prvoj magli pobjegavsmo u noć kako bi put nastavili duž planine – na roglu, kamo zli sultan zatočiše našu Snjeguljicu. Put bješe naporan zbog snježne oluje koja se neočekivano spustiše s vrha planine - iz sultanovog dvorca. Ogi praznovjerno reče kako je sultan Sotona glavom i guzicom, također i veliki čarobnjak koji može bacati strašne i nezamislive čini i tjerati časne ljude na seks s muškarcima, ali te izjave kao čovjek od nauke odbacih kao puke tlapnje. Ipak, oluja se svakim trenutkom pogoršavala i morasmo naći sklonište. Nađosmo ga u zreču. Otamo, po prestanku olujnog nevremena iskoristismo povoljan vjetar u leđa kako bi se popeli na roglu.
Stigavši u sultanov dvorac otkrili smo da je to zapravo skijalište sa simpatičnim hotelom te tamo, mokri i pothlađeni, odlučismo i ostati. Ilegalno naravno... jerbo smo gusari. Dobro... *Ja*(TM) sam gusar – Ogi je samo mnogo ćelav.


Dvorac




*Nešto docnije te večeri...*

Izgubivši Ogija, osobno sam krenuo u potragu za Snjeguljicom. Pronašao sam ju u hotelskoj sobi broj 213, kako gleda TV. "Pametna cura je čitavo vrijeme iznutra potkopavala slovensku obranu bezrazložno im koristeći struju i vodu!", pomislih ozarena lica. Ugledavši me, krenula mi je u zagrljaj. ALI AVAJ! Slučajno je probovši stražnjim (mnogo oštrim) dijelom lizalice koji mi je zlosutno virio iz usta (ne mnogo dobre - od vanilije, okusa po spermi. Ne da sam ikada probao spermu...), zakrvarila je poput žene probodene lizalicom. Nije mnogo krvarila, ali morao sam to spomenuti jer je to bila jedina krv prolivena na ovom opasnom putu u nepoznato. Bilo je to nešto kao Zaljevski rat, ali s jednom žrtvom više.

Sljedeći su se dan dogodile čudnovate stvari...


Action Figures



Kapetanov nadnevnik, nadnevak: 07.01.2006.

Sljedeći dan počeo je snježnim radostima, tj. puškaranjima sa slovencima na snijegu uokolo hotela, a završio velikim gusarskim vjenčanjem. Zadržat ću se na ovom drugom zbog nedostatka ruke.

Pogled




*Vjenčanje*

Vjenčanje

Kum

Uvečer se okupismo na drugom 'nadstroplju' barbarskog hotela kako bi smo upriličili vjenčanje dvaju članova naše Posade – druge poručnice Snjeguljice Kiddo i kapetana Ahaba Blackaddera. Ceremoniju predvodiše patuljci (u slovenskoj mitologiji poznatiji kao 'djeca'), Hrane i pičke bijaše na pretek, a bogami se i dobro napojismo alkoholom. Svoju sudbinu zapečatismo naizad međusobnim stavljanjem jeftinih plastičnih burmi iz hotelskog dućana na jednu ruku boje slonovače i na jednu kuku boje kuke i recitiranjem bračnih zavjeta. Vjenčanje ubrzo bijaše gotovo i mladenci nestrpljivo i sa žarom u skrotumu otšepaše u svoju kabinu. Brak se konzumiraše (ali ne sam od sebe) pažljivim gledanjem Čarobnjaka iz Oza i uzimanjem bilježaka te, kasnije, diskusijom i kritičkim osvrtom na film. Tres sexy...
Dugo u noć, u gusarsku bijelu noć...

Miraz

Konzumacija braka



Cpt. Ahab Blackadder & Snjeguljica Kiddo
K+S

subota, 14.01.2006.
Mali gusarski priručnik preživljavanja (part II)
Evo nas opet sa još malo priručnih savjeta. Nadam se da ste dobro proučili prethodne (što podrazumijeva isprobavanje istih) te ste spremni suočiti se sa još nekoliko.

KAKO PREŽIVJETI...

...VAŠU OPSJEDNUTU KUĆU

ghosts

Ne smijte se, oni (pod time podrazumijevam duhove te ostale živine poput pauka, žohara, svizaca koji pomiču vaše pokućstvo i rade one pucketajuće zvukove u TV-u) to ne vole. To znači da ne vole i vas pa vam odmah preporučam selidbu. No ako se želite junačiti poput Ramba i inih takvih evo vam par savjetića:
Ne ignorirajte ih, to ih frustrira. Umjesto toga im se obratite i recite im da pogledaju lagano uvis i ispred sebe. Nastavite sa sljedećim: «Vidjet ćete predvorje svjetla. Prođite kroz nj i susretnite se s vašim voljenima». Zapalite bijele svijeće i tamjena za svjetlo i čistoću i, ni za ime Božje, ne crtajte krug ili peterokraku zvijezdu (bez obzira kakav komunist bili) jer ćete zaintrigrirati duhove i postat će još teže.
Ako ovo ne pomogne radije nazovite župnika, ili još bolje, zovite Ghostbustere.

...NUKLEARNI INCIDENT

nuclear

U pedesetima, ljude su upozoravali da se sagnu i potraže zaklon. Isto su ih učili u svezi lave. No dobro, danas ipak imamo malo više infoa u vezi tih stvari, pogotaovo nakon Černobila.
Ako se nađete u blizini eksplozije ne morate se bojati jer će od vas ostati samo crna fleka. Neš slično ostavlja iza sebe konj kad ima proljev. No nada postoji, i to za one koji se nađu jedno nekoliko desetaka km od eksplozije. Bacite se na zemlju licem prema dolje, okrenuti u smjeru suprotnom od eksplozije. Zaštitite si oči i lice jer će vam val vrućine spržiti kožu (možda vas pritom i proljepša jerbo ne znam ja koliko ste vi ružni). Preporuča se iskopavanje zaklona, ako imate s čim.
Ne spavajte na otvorenom na zemlji. Nekoliko sati izlaganja radijaciji ubit će vas za nekoliko dana (ne vjerujte Hollywoodu da će radijacija od vas napraviti mutanta ili pak nekog superheroja). Ako obilato povraćate (pri tome ne mislim na povraćanje od par puta nakon dobre pijanke) te vam počne ispadati kosa, pretrpjeli ste veliku dozu Gama radijacije. Evo što vam slijedi: leukemija + mnoštvo tumora = Mr. Grim Reaper.
grim_reaper

Ukoliko vam padne na pamet grudanje na nuklearnoj zimi i jedenje radioaktivnih padavina, vjerojatno je to zadnje što će vam ikada pasti na pamet. No i to je jedan od najnezaboravnijih načina da napustite ovaj svijet. Umjesto toga nosite skijašku jaknu s kapuljačom i masku za lice radi što manjeg izlaganja zraku.
Kad bolje razmislite, vjerojatno preživjeti nećete, no ipak nada postoji. Šačica ljudi će ipak preživjeti (budimo realni, uvijek netko preživi) te će rađati sakatu i retardiranu djecu i graditi čudnovate automobile u postapokaliptičnom svijetu, baš kao u filmu «Mad Max».

...PREPRODAVAČE AUTOMOBILA

car_salesman

Ne hodajte oko automobila šutirajući gume, auspuh ili neki drugi dio nogom. To vam o automobilu neće reći ništa ali prodavaču će reći da vi o autu ne znate ništa te će vam uvaliti gro dodatne opreme kao standardnu. Ako mislite da je auto stvar na 4 kotača koju doista pokreće 70 konja ili 20 miševa koji trče na kotačićima, radije povedite sa sobom u kupnju nekog «malo» iskusnijeg od vas. On će biti u stanju prepoznati ako je auto u redu ili ako ćete završit u nečijoj ogradi jer vam je volan ostao u ruci prilikom skretanja.
No evo vam samo par savjeta pa da barem malo ispadnete pametni. Provjerite gumene dijelove (kablove i sl.) na motoru i šasiji (valjda znate što je to) jer su skuplji te provjerite donji dio zbog hrđe. Ne želite valjda da pri drugom ulasku u svoj automobil dobijete «Kremenko» pogon. Također je važno naučiti gdje se nalazi broj šasije automobila, jer ako ga nema, automobil je vjerojatno ukraden, a ako vas zaustavi murija i završite u ćuzi, vjerojatno će vas «voziti» u zatvoru.

...AKO NEMA DOKTORA U KUĆI

Pa, najbolje si je nabavit jednog i držat ga zatvorenog u ormaru i hranit ga samo kad je najpotrebnije. No dobro, ako niste stručnjak evo što vam je činiti u određenim situacijama.

Srčani udar

Ako osjećate najgoru bol u svom životu, a nije snažn osjećaj pritiska koji se širi iz vaše guzice, nego iz vaših grudi pa do lijeve ruke ili grla, onda je to srčani udar. Ništa strašno, samo morate pregrmiti prvih 15-ak min i zicer ćete živjeti dalje. Dodatni savjet, uzmite aspirin jer će vam pomoći razgraditi krvni ugrušak i pokušajte se opustiti (pornjavom, masažom, mislići na srnu na livadi, pa lovca kako ju ubija...upsss, to ne, al slična sranja).

Strujni udar

Kao prvo, biseri, isključite dovod struje. Ako ne znate, struja grči vaše mišiće, pa ako želite nekog spasiti pobrinite se za to jer će i vas u protivnom strest struja te ćete se igrat smrtonosne igre električnog domina. Ha, možete pozvat i rodbinu na jednu partiju. Ako pak ćopi vas a nema nikogu blizini, bar ćete se naplesat sambe, rumbe, cha-cha-cha i ostalih latino američanskih plesova dok vam srce ne stane i ne srušite se kao klada.

Odsjecanje uda npr. motornom pilom

tex_mass

Gledali ste previše nastavaka Teksaškog masakra motornom pilom i poželjeli napraviti svoj, tako da i vaš grad bude poznat. Kupili ste motornu pilu i odlučili malo vježbat na bratu ili sestri. No tek njihov krik vadi vas iz zaluđenog transa te pred sobom imate brata (ili sestru) bez ruke ili noge. Vi ne znate što učiniti? Pa evo vam savjet. Ako je rez pod pravim kutem u odnosu na ud, vaš bracek (ili sestrica) neće previše krvariti jer tijelo ima «ugrađen» zaštitni grč krvnih žila. Zato, nemojte paničariti, samo brzo do bolnice. No nemojte u svoj toj strci zaboraviti odsjećeni ud. Još ako ga se sjetite stavit na led vaš će brat (ili seka) moći opet normalno (yeah right) hodati ili pisati.
No, ako rez nije pod pravim kutem onda ste najebali jer će vam bratac (ili seka) najvjerojatnije iskrvariti i odapeti i vas ostaviti u govnima ili bolje rečeno u bazenu krvi.

masscat


Biz'zare
The man who shaves his webboss

Upoznao sam Edenbeast!
yE dARK gODDES


... to je sasvim dovoljno važno da bude post...





... Biz, ti sad slobodno objavi ono što si napisao...



Garrr!




Cpt. Black Adder
*Cpt. Black Adder*



utorak, 10.01.2006.
Gusarski Intervjui, Part II: Gusarski Intervjui Strike Back
Nakon podužeg odmora u samom grotlu pakla (argh) uspio sam doći do jednog od najpoznatijih diktatora-komunista ikad (ne, nije Komunjara Sale, makar je on bio u planu kao rezerva).

Radi se o izumitelju onih jebenih čepova koji se guraju u guzicu, žderaču halucinogenih gljiva (ili, kad ih nema, lizaču halucinogenih žaba) i jahaču dinosaura - talijanskom vodoinstalateru-turned-communist, Super Mariu!

komunjara

Drug Mario: desno desno desno skok desno skok gljivica desno skok desno desno skok desno desno skok desno skok desno skok dolje
LarchTreeParty: Koji kurac? Tišina, nisam ti rekao da pričaš.

DM: desno desno skok skok skok skok desno desno ups-lijevo desno desno skok skok desno skok desno skok skok skok zalet skok zastavica5000bodova
LTP: Uh... Da počnem? Da li biste intervju mogli početi jednim predstavljanjem našem čitateljstvu?

DM: desno desno desno skok skok lijevo cvjetić desno skok desno zalet skok skok skok pucanj pucanj skok skok skok desno skok desno skok desno skok lijevo lijevo zalet desno skok
LTP: Aha... I, što Vas je točno inspiriralo za prelazak na komunizam?

DM: desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno desno zalet skok desno zalet skok
LTP: Mmhmm... Znate, tamo negdje između 1985 i 1990, kad je Vaša moć bila najveća, uz milijune prodanih make-your-own-communist-revolution setova, bili ste najveća svjetska sila. Kako to da je ta moć danas tako umanjena?

DM: desno zalet skok desno desno desno skok lijevo skok skok lijevo skok skok lijevo dolje warpsvijet4-1
LTP: Eh... Jel' da ja nastavim čitat pitanja ili što?

DM: desno desno skok desno pucanj pucanj zalet desno skok desno desno desno desno desno desno zalet desno skok desno desno skok desno skok pucanj desno skok desno desno desno skok desno desno desno skok desno skok desno skok desno skok desno desno desno skok skok skok
LTP: Ovako - imaš dve sekunde da počneš pričati ili ću ti iščupati tu jebenu glavu.

DM: zalet skok zastavica5000bodova
LTP: RRRAAAGGGHHHRRR!!!



Boatswain Yarr'nturi
skok desno skok lijevo skok desno skok lijevo skok desno skok lijevo gore gore desno desno desno skok lijevo skok skok lijevo skok skok lijevo dolje warpsvijet8-1

srijeda, 04.01.2006.
GSS, novogodišnji
Pička


Prvi novogodišnji GSS održat će se u četvrtak 05.01.2006., u 12h i 3 minute.
Teme o kojima trebamo raspraviti su sljedeće:


Kamo dalje nakon 6 mjeseci postojanja našeg gusarskog sajta:
U kurac ili pičku kao čistu dušu?
Doček Tomine Nove godine (Tomo je Srbin hihihihi)
Mogućnost dolaska zainteresiranih ne-gusara na svakojaka gusarska okupljanja, tulume i GSS-ove
Ostvarivanje suradnje s našim najdražim inn-om (jeftinija cuga, brkate žene, slava)
Bradavice: Ponos ili predrasuda?
Novačenje novih članova posade – Trbuhom za sisom, rumom za bubregom
Svečana predaja novih dužnosti članovima brodskog časničkog osoblja:
Konačno hvatanje velikog Bijelog kita... arrrgh
Razmatranje plana širenja Gusarskog Carstva u svim mogućim smjerovima (Strategija 'Crvenog vjetra')
Zarobljavanje odbjeglog admirala i izvršivanje dodjeljene mu kazne (mental note: nazvati španjolsku policiju!)
Čitanje Biblije u Slikama, natjecanje u smišljanju starozavjetnih rebusa (vesele nagrade očekuju najbrže prstiće i najčistije guzice!)



Cpt. Blackadder
Quit Your Bitchin'


ponedjeljak, 02.01.2006.
POSTANI AKTIVIST – BUDI PEDER!
Aktivističke Kronike - O guzici, sisi i ormaru

Hhokay, koji je kurac s aktivistima?! Što su aktivisti, pitate?! Aktivisti su pederi koje možete vidjeti raspoređene po strateškim lokacijama diljem grada kako sa svojih jebenih malih štandova uzvikuju 'Meso je ubojstvo!', dijele vam degutantne letke prepune morbidnog propagandnog materijala u obliku životinjskih glava i sličnih sranja.

Meso je ubojstvo

No, idemo redom. Zaustavimo se kod ovog 'Meso je ubojstvo!'. Mislim, koji kurac to uopće znači. Meso je ubojstvo? Zanemarimo li semantičku glupavost ove poruke kao iskaza, možemo se zadržati na onome na što nas ona jasno nuka – ne jedite meso! E sad, zašto oni smatraju da prehrana mesom nije dobra, ili još bolje, nije moralno 'dobro' (na stranu to što nisam siguran otkuda oni znaju što je dobro).
Prvo, koncept 'mesa' za sobom povlači umjetni postupak u kojem ono što je naše meso prvo mora biti živo, uzgajano i onda ubijeno kako bi postalo hrana. U čemu je problem? U tome što su aktivisti kategorički protiv ubijanja životinja! Uuuu moćno, nema šta. Čak i ukoliko kao činjenicu prihvatimo nešto nedokazivo kao što je životinjska svijest (a što aktivisti vole raditi), tko smo mi da kažemo da je životinji gore biti uzgajana nego bivati u prirodnom stanju. Gledam one dokumentarce na Discoveryu i vidim jebene geparde kako jurcaju za onim sexy gazelama i štajaznamčim i kako ih na najkrvaviji zamislivi način ubijaju nakon što su ih iscrpili jurnjavom po savani. Naravno, životinja koja je plijen mora da (opet pretpostavimo svijest) sere od straha dok biježi, a onda trpi jebenu psihičku i fizičku bol dok je predator žvače i guta. Zašto je to gori život od onog životinje koja egzistenciju provede zbrinuta i hranjena od ljudske ruke i onda, jednog dana kada joj dođe vrijeme, biva ubijena kako bi nahranila nekog. Nemojte mi samo reći da u prirodi životinja ima slobodnu raditi što želi – jer ona tu slobodu nema. Većina tih životinja u divljini ne uspjeva pronaći seksualnog partnera, nema stalni izvor hrane i općenito trpi gore uvjete života bez veterinarske zaštite i stalnog stručnog nadzora.Tko ste vi da odlučujete što je bolje za životinju?! Pederi...

Volite se razmetati podacima (nikada ne navodeći izvore) o tome kako postupak proizvodnje mesa zahtijeva više energije (tj. veću potrošnju vode po osobi) od uzgoja biljne hrane... yeah right!
Vaše je jebeno moraliziranje moguće samo iz pozicije zbrinutih malih gradskih pederčića koji nikada nisu upoznali glad pa si mogu priuštiti propovijedanje o tuđim dijetama. Lako je preseravati se što jesti kad je hrana dostupna na svakom koraku i kada je vi pederi imate sasvim dovoljno. Ne mogu si svi priuštiti posebno uzgajana sranja koja vi jedete, pederi. Mislite da proizvodnja mesa više košta ('košta' u terminima potrošnje energije) nego proizvodnja vaše soje i ostalih pizdarija. Da, naravno, možda bi i koštala više da ju sami sadite i proizvodite. Ali ne, vi to ne radite, jel da? Ne, vi ju kupujete zapakiranu, na policama lokalnih dućana. Da, dućana, bilo specijaliziranim za zdravu hranu ili velikim trgovačkim lancima – koji koriste ogromne količine energije da bi radili; i da, zapakiranu u ambalažu – što također zahtijeva veliku energiju.
Što?! - To ne ubija životinje? Što mislite koliko je energije potrebno za rad jednog lanca dućana zdrave prehrane. Kako dolazite do njih? Svojim autima? Oni ne troše energiju? Što vi ono dijelite na štandovima? -Letke? Zar proizvodnja letaka ne troši energiju? Kako se odijevate? Gdje kupujete odjeću? Ili ju možda sami proizvodite? Jel koristite kućno računalo? Ha?! Odreknite se svega toga i onda mi propovijedajte... jebeni licemjeri.

I ona vaša sranja o vožnji na dva kotača! Da, naravno da je užitak voziti bicikl. I ja ga često vozim, ali kako ići na drugi kraj svijeta ili čak grada na jebenom biciklu u vremenski ograničenom periodu koje nam je nametnuto od načina života kojeg vodimo. Živimo u vremenu u kojem je vožnja biciklom jebeno neekonomično sranje – rezervirano samo za rekreaciju, hobi ili eventualno profesionalno bavljenje, ali ne i najefikasnije kretanje s jedne točke na drugu. Ne u današnjem svijetu. Uostalom, dok ovo pišem vani pada jebeni snijeg - kako planirate sada doći do Cvjetnog trga do onih vaših pederskih štandova? Naravno, kako bi vi sve to znali kad ste mali pederi koji žive svoje sigurne živote u svojim sigurnim domovima i kad mamica i tatica odgovaraju na sve vaše potrebe. Živite malo pravi život pederi! Lako je biti aktivist u vašim postpubertetskim godinama, dok fino studirate, roditelji se brinu za vas i sve je tako pičkasto slatko i veselo. Zauzimate se za prava životinja (čime implicirate nešto tako čudno i neprirodno kao što su 'prava životinja'... kao da životinje imaju socijalne oblike identične ljudskima pa imaju i pojmove 'prava', 'pravednosti', 'etičnosti' i 'moralnosti'... budale), a boli vas kurac (ili vas ne boli, ali o tome ništa ne čujem na vašim pederskim štandovima) o milijunima ljudi koji svakodnevno umiru zbog vaših sranja o zabrani testiranja lijekova na životinjama. Lako je vama kad ste zdravi i na toplom...
Meni su ljudi ispred životinje iz jednostavnog razloga što sam ja čovjek. Vaša idealistička, romantična slika životinje kao nečeg nevinog i po prirodi dobrog je čisto sranje. Iz vaše pozicije moderne urbane djece koja su o životinjama učila iz Životinjskog carstva (u najbolju ruku) i crtića na Cartoon Networku, naravno da sve životinje izgledaju slatke i bezopasne – nalik ljudima kakvi bi vi željeli da ljudi budu.
Živite malo pravi život. Ne kažem da životinje nemaju nikakvu vrijednost po sebi, ali moralnih vrijednosti nemaju. Bar ne na način na koje smatramo da ih ljudi imaju. Kad smo već kod toga, jedva da ih i ljudi imaju, ali o tome se vi ni ne brinete, jel da pederi!? Radije antropomorfizirate životinje kako bi vam ljudi bili prihvatljiviji. Jebene slabičke pičkice.


Nakraju, ilustracije radi, odlučili smo navesti nekoliko poznatih aktivista i nekoliko gusara – kako bi shvatili očitu razliku između onoga što čini čovjeka i onoga što čini pedera.

Gusari:

Darth Vader
Darth Vader
Bruce Willis
Bruce Williis

Conan
Conan

Captain Claw
Cpt.Claw

Ja
Ja



Ljudi-Pičke (neljudi):

Spiderman
Spiderman

Adolf
Adolf Hitler

Donatelo
Donatelo Ninja Turtle

Big Bird
Big Bird

Scooby Gang
Scooby Gang




Cpt. Blackadder
Gusar, ne jebeni peder


nedjelja, 01.01.2006.
'Nova' dolazi, jebem ti mater di si?
Happy New Yar me harties! God Bless Yer scurvy arses!

Yaar


Zašto Vam čestitam na ovaj način? Onlajn? E pa zato što Novu nismo dočekali svi zajedno – na brodu! Kako to? PA ZATO ŠTO NAS NISTE POZVALI KOD SEBE DOMA DA VAM RAZJEBEMO STAN, PIČKICE!!! NAJEBAT ĆU VAM SE MATERE KAD UGLEDAM VAŠU PEDERSKU PIČKU NA ULICI!!! JEL JASNO?! JEL JEBENO JAAASNOOO?!

...pederi



Cpt. Blackadder
mnoogo ljut kapetan




<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.


The Larchers (PTM) Logo