NASTAVAK JUČERAŠNJEG POSTA...

Dio III – Ispraćaj
Ispraćaj je odgođen i, konačno održan, u 21:00, u vrijeme kada žohari obično spavaju u vašem frižideru, što se dobro uklapa u simboliku posljedenjeg ispraćaja. Eulogiju je održala poručnica Snjeguljica, Renova bivša ljubavnica i profesionalna kurtizana, a nakon nje kapetan Black Adder, Renov surogat-otac, zaštitnik i guzica za plakanje. Ceremonija je bila mnogo lijepa, s puno ukusa – jeftinog šampanjca, labudova od leda i flaminga od lateksa. U pozadini je svirala Renova najdraža pjesma – 'Let it be' Rolling Stonesa u live izvedbi samog benda. Između ožalošćenih, u duboku crninu uvijenih likova rodbine i prijatelja, tromo se podizala gusta ranozimska magla, oklijevajući da pokaže beživotno tijelo našeg malog vojnika - hrabrog insekta koji je bio i nešto više...
Engleska kraljica je u trenutku sućutne malaksalosti zaplakala od tuge i umrla, na zlurado oduševljenje okupljenih paparazzija. Dva su se magarca, koji su nosili lijes, naprosto brutalno tjerali te su svojim ispadima usporavali procesiju (svi su stali buljiti kad bi se njih dvojica - da, DVOJICA, počeli ševiti). Izuzev toga, nije bilo većih skandala.

Humphry

Dio IV - Ukop
Ukop je bio izrazito zanimljiv i jednostavan. Majušni je leš bio zaliven benzinom i zapaljen te potom položen u zemlju uz naricanje lokalnih baba. Poginuli su i neki posjetioci... zbog nepromišljenog korištenja benzina i otvorene vatre.
Kao što vidite, ipak sam donekle popustio za taj vikinški ukop. A volio sam ga štadamuradim, jebem se u žilu kucavicu...

Ukopno mjesto

Polaganje tijela

Kremiranje

Kremiranje II

Dio V – Karmine
Droga, seks & r'n'r! (Irish style)
Mjesto događanja: Boogaloo
Renu su u čast svirali istinski bardovi hrvacke glazbene scene - najveći bjelosvjetski pank bend – Štakor Ugrizo Bebu i neki tip koji sebe naziva Edo Maajka. Svaka im dala. A i nama na besplatnoj reklami.

ŠUB - Svirka

Karmine

ŠUB-Besplatna reklama

Edo Guusar

Dio VI – Seks s tijelom pokojnika
Dio originalnog plana, ali zbog pogreške u koracima (zapalili smo malog gada) nije bio realno ostvariv. Ipak, u kabini me čekao novi broj National geographica s žoharima na duplerici pa sam se olakšao na drugim primjercima Renove vrste... Mmmm, ona seksi ticala i nedostatak CNS-a... mljac.

PLAYANT

Dio VII – Potpuni zaborav i navikavanje na život bez preminuloga
Najteži dio; Ren je bio mnogo dobar momak i još bolji prijatelj. Još uvijek ga osjetim negdje u dubini debelog crijeva kamo je katkad znao zalutati... dobro ne baš zalutati, plaćao sam mu u siru da to radi.
Ahhh Rene, Rene (Alo Alo !?). Neće biti isto bez tebe, eventualno da si nabavim kraljevskog pitona...
E, a kad smo kod kraljevskog pitona - moram pišati... Kako sam sirov... garrrr!


Cpt. Black Adder
Come to PAPA