Riža s račićima
Sastojci:
riža 10 dkg račića (repova kozica, škampi ili sl.) maslinovo ulje sol 1 češanj češnjaka ružmarin bosiljak 0,5 dcl vrhnja 0,5 dcl bijelog vina brašno vegeta Način pripreme: Na ulju popržiti zdrobljeni češnjak, dodati račiće i kratko popržiti. Dodati ružmarin i bosiljak, posoliti, popapriti i dodati malo vegete. Dodati vrhnje, prokuhati i na kraju dodati vino. Ukoliko je umak rijedak, dodajte malo brašna. Skuhati rižu. Umak na tanjuru preliti preliti preko riže. Ukrasite peršinom. Savjet: Moj savjet je crveno vrhnje, ali možete staviti vrhnje za kuhanje koje ja ne preporučujem jer umak s vrhnjem za kuhanje ima slatkast okus. |
< | rujan, 2006 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv