Njoki sa špinatom i umakom od šafrana
Sastojci: 20 dkg krumpira 1-2 žlice oštrog brašna 10 dkg špinata 1 dcl vrhnja maslinovo ulje sol 1 režanj češnjaka 1 jaje prstohvat šafrana Način pripreme: Krumpir skuhati i naribati. Dodati prethodno pripremljeni špinat, brašno, sol, jaje i sitno sjeckani češnjak. Dobro promiješati vilicom i oblikovati njoke. Njoke kuhati u vodi s malo ulja, dok ne isplivaju. Posebno zakuhati vrhnje i dodati šafran. Umakom prekriti tanjur i na to položiti njoke. |
< | rujan, 2006 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv