Kuhajmo zajedno....

06.09.2006., srijeda

Bakini štrukli u juhi








za 4 osobe

Sastojci:

4 komada gotovih štrukla
Za juhu:
4 žlice ulja
50 g luka
1 žličica slatke crvene paprike
2 žlice kiselog vrhnja
peršin
Vegeta
1 l vode

Način pripreme:
U loncu zagrijte ulje te pirjajte nasjeckani luk, dodajte papriku, ulijte vodu, posolite i dodajte Vegetu.
Čim juha zakipi, u posudu poslažite pripremljene štrukle jedne do drugih i kuhajte oko 15 minuta. Na kraju umiješajte vrhnje i dodajte nasjeckani peršin.
Štrukle izvadite šupljikavom lopaticom u duboke tanjure, prelijte ih juhom u koju po ukusu možete umiješati i parmezan.
Ako je juha prerijetka, potkraj kuhanja umiješajte škrobno brašno razmućeno u malo vode.

- 01:06 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Mali rječnik kulinarskih pojmova

Napomena