Bakini štrukli u juhi
za 4 osobe Sastojci: 4 komada gotovih štrukla Za juhu: 4 žlice ulja 50 g luka 1 žličica slatke crvene paprike 2 žlice kiselog vrhnja peršin Vegeta 1 l vode Način pripreme: U loncu zagrijte ulje te pirjajte nasjeckani luk, dodajte papriku, ulijte vodu, posolite i dodajte Vegetu. Čim juha zakipi, u posudu poslažite pripremljene štrukle jedne do drugih i kuhajte oko 15 minuta. Na kraju umiješajte vrhnje i dodajte nasjeckani peršin. Štrukle izvadite šupljikavom lopaticom u duboke tanjure, prelijte ih juhom u koju po ukusu možete umiješati i parmezan. Ako je juha prerijetka, potkraj kuhanja umiješajte škrobno brašno razmućeno u malo vode. |
< | rujan, 2006 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv