Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuhanje

Marketing

Bakini štrukli u juhi








za 4 osobe

Sastojci:

4 komada gotovih štrukla
Za juhu:
4 žlice ulja
50 g luka
1 žličica slatke crvene paprike
2 žlice kiselog vrhnja
peršin
Vegeta
1 l vode

Način pripreme:
U loncu zagrijte ulje te pirjajte nasjeckani luk, dodajte papriku, ulijte vodu, posolite i dodajte Vegetu.
Čim juha zakipi, u posudu poslažite pripremljene štrukle jedne do drugih i kuhajte oko 15 minuta. Na kraju umiješajte vrhnje i dodajte nasjeckani peršin.
Štrukle izvadite šupljikavom lopaticom u duboke tanjure, prelijte ih juhom u koju po ukusu možete umiješati i parmezan.
Ako je juha prerijetka, potkraj kuhanja umiješajte škrobno brašno razmućeno u malo vode.


Post je objavljen 06.09.2006. u 01:06 sati.