Zeleni rezanci sa šampinjonima
Sastojci: 4 žlice maslaca 1/2 kg šampinjona sol papar 3 žlice brašna 4-5 dcl mlijeka 4 velike žlice bijelog vina peršina 2 velike žlice vrhnja 1 vrećica parmezana 1/2 kg zelenih rezanaca Način pripreme: Zagrijte maslac i unutra stavite šampinjone da se pirjaju, a možete ih i dinstati na luku. Posipajte sve s brašnom i popržite otprilike minutu. Cijelo vrijeme miješajte i polako dodajte mlijeko, kuhate dok se taj umak ne zgusne. Dodajte vino, sol, papar, peršin i vrhnje. Kad ste napravili umak, prelijte ga preko ranije skuhanih rezanaca i posipajte parmezanom. |
< | rujan, 2006 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv