Kuhajmo zajedno....

05.09.2006., utorak

Zeleni rezanci sa šampinjonima









Sastojci:

4 žlice maslaca
1/2 kg šampinjona
sol
papar
3 žlice brašna
4-5 dcl mlijeka
4 velike žlice bijelog vina
peršina
2 velike žlice vrhnja
1 vrećica parmezana
1/2 kg zelenih rezanaca


Način pripreme:

Zagrijte maslac i unutra stavite šampinjone da se pirjaju, a možete ih i dinstati na luku. Posipajte sve s brašnom i popržite otprilike minutu. Cijelo vrijeme miješajte i polako dodajte mlijeko, kuhate dok se taj umak ne zgusne. Dodajte vino, sol, papar, peršin i vrhnje.
Kad ste napravili umak, prelijte ga preko ranije skuhanih rezanaca i posipajte parmezanom.

- 01:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Mali rječnik kulinarskih pojmova

Napomena