Komentari

fragmenti2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • V

    ,

    avatar

    10.03.2025. (14:51)    -   -   -   -  

  • marival11

    Ova tvoja mujica mi je izgledala privlačno ( bez kurkume ), a onda sam pogledala video i odustala...

    avatar

    11.03.2025. (08:03)    -   -   -   -  

  • V

    :))
    MIsliš zbog duljine pripreme ili zbog izgleda?
    Treba malo vremena potrošiti za karameliziranje luka, ali on je tu prava zvijezda koja daje bogati okus.
    Ja sam skuhala malo veću količinu; trenutačno trošim vrijeme na neke druge stvari i za kuhanje imam manje vremena, a dobro je što se mujica može stajati nekoliko dana u hladnjaku, a posluživati se kao prilog, samostalno jelo, ili salata... toplo ili hladno.
    I bezglutensko je. Ja nemam problem s glutenom, ali dobro je znati.

    Ali ti si se vjerojatno osvrnula na izgled :)))
    U videu je jelo tamnije jer je teta upotrijebila ljubičasti luk. On je finiji ali ga ja nisam imala :I
    Smeđa riža također daje tamniji izgled., a i smeđa leća.
    Moja je zelena.
    Inače, preporučuju se zelena ili smeđa leća jer se neće lako raskuhati i duže zadržavaju svoj oblik.
    Ni ja nisam stavila kurkumu, samo sol, papar i kim.

    A evo ti onda drugi VIDEO , kad si tako osjetljiva :)

    Njegov dio koji nema veze s kuhanjem, slobodno preskoči, ili ne... kako želiš, vjerujem da si ti svoj stav o svemu već formirala.

    avatar

    11.03.2025. (11:32)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Ja sam opet gladna, unatoč bureku s mesom pod pauzom, tak da kod mene prolazi. ...

    avatar

    11.03.2025. (14:32)    -   -   -   -  

  • V

    Pa jasno da jesi... tko normalan još može odoljeti prženom luku!

    avatar

    11.03.2025. (16:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...