:)) MIsliš zbog duljine pripreme ili zbog izgleda? Treba malo vremena potrošiti za karameliziranje luka, ali on je tu prava zvijezda koja daje bogati okus. Ja sam skuhala malo veću količinu; trenutačno trošim vrijeme na neke druge stvari i za kuhanje imam manje vremena, a dobro je što se mujica može stajati nekoliko dana u hladnjaku, a posluživati se kao prilog, samostalno jelo, ili salata... toplo ili hladno. I bezglutensko je. Ja nemam problem s glutenom, ali dobro je znati.
Ali ti si se vjerojatno osvrnula na izgled :))) U videu je jelo tamnije jer je teta upotrijebila ljubičasti luk. On je finiji ali ga ja nisam imala :I Smeđa riža također daje tamniji izgled., a i smeđa leća. Moja je zelena. Inače, preporučuju se zelena ili smeđa leća jer se neće lako raskuhati i duže zadržavaju svoj oblik. Ni ja nisam stavila kurkumu, samo sol, papar i kim.
A evo ti onda drugi VIDEO , kad si tako osjetljiva :)
Njegov dio koji nema veze s kuhanjem, slobodno preskoči, ili ne... kako želiš, vjerujem da si ti svoj stav o svemu već formirala.
11.03.2025. (11:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
,
10.03.2025. (14:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Ova tvoja mujica mi je izgledala privlačno ( bez kurkume ), a onda sam pogledala video i odustala...
11.03.2025. (08:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
:))
MIsliš zbog duljine pripreme ili zbog izgleda?
Treba malo vremena potrošiti za karameliziranje luka, ali on je tu prava zvijezda koja daje bogati okus.
Ja sam skuhala malo veću količinu; trenutačno trošim vrijeme na neke druge stvari i za kuhanje imam manje vremena, a dobro je što se mujica može stajati nekoliko dana u hladnjaku, a posluživati se kao prilog, samostalno jelo, ili salata... toplo ili hladno.
I bezglutensko je. Ja nemam problem s glutenom, ali dobro je znati.
Ali ti si se vjerojatno osvrnula na izgled :)))
U videu je jelo tamnije jer je teta upotrijebila ljubičasti luk. On je finiji ali ga ja nisam imala :I
Smeđa riža također daje tamniji izgled., a i smeđa leća.
Moja je zelena.
Inače, preporučuju se zelena ili smeđa leća jer se neće lako raskuhati i duže zadržavaju svoj oblik.
Ni ja nisam stavila kurkumu, samo sol, papar i kim.
A evo ti onda drugi VIDEO , kad si tako osjetljiva :)
Njegov dio koji nema veze s kuhanjem, slobodno preskoči, ili ne... kako želiš, vjerujem da si ti svoj stav o svemu već formirala.
11.03.2025. (11:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Ja sam opet gladna, unatoč bureku s mesom pod pauzom, tak da kod mene prolazi. ...
11.03.2025. (14:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Pa jasno da jesi... tko normalan još može odoljeti prženom luku!
11.03.2025. (16:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...