zapravo ovdje nema više od dvije cijele tanke šnite pršuta, ako i toliko, samo je za lakše jelo još razlomljen na osjetno manje dijelove od 8 dag pršuta su napravljena 3 ovakva sendviča, samo je "gost" dobio 2 s podlogom kajmaka, a ja 1 sa špinatom, druga 2 je dobio s istarskim zrelim ovčjim sirom na pesto Genovese umaku p.s. ovaj moj sendvič ima i ozbiljnu manu, a to je da se kruh natopio vodom koju je upio iz špinata
26.10.2024. (23:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
ovdje ima 5 feta pršuta ali kombinacija sa špinatom izgleda za uzdah!
26.10.2024. (23:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
zapravo ovdje nema više od dvije cijele tanke šnite pršuta, ako i toliko,
samo je za lakše jelo još razlomljen na osjetno manje dijelove
od 8 dag pršuta su napravljena 3 ovakva sendviča,
samo je "gost" dobio 2 s podlogom kajmaka, a ja 1 sa špinatom,
druga 2 je dobio s istarskim zrelim ovčjim sirom na pesto Genovese umaku
p.s.
ovaj moj sendvič ima i ozbiljnu manu, a to je da se kruh natopio vodom koju je upio iz špinata
26.10.2024. (23:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TiFiT
Izgleda odlično, kombinacija top!
27.10.2024. (12:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
A zašto ne?
27.10.2024. (16:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
zapravo i nije, tj. da, ne, s razlogom
27.10.2024. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...