Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • starry night

    Sve dok nam izmišljeno biće nije važno poput nas samih, ono nije ništa.
    - Marguerite Yourcenar

    avatar

    11.10.2024. (09:15)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ti si ovdje (uz Luki) prava književna enciklopedija. Usput ovaj drek od bloga šljaka na jedvite jade. Sramotno.

    avatar

    11.10.2024. (09:48)    -   -   -   -  

  • starry night

    tnx, sofisticiranost u književnosti tražim, jeftinoća je smeće, tehnika je isto postala očajna, napravim nešto za sekundu i upload traje 5 minuta, duže se prijavljujem nego objavljujem :)))))))))))))))))))))))))))))))))), baš grozno, shebe mi svaku inspiraciju :***************(( :)))))))))))))))))), ako nešto saznaš u vezi problema, javi, neke teorije idu o hakerskom napadu na blog.hr, e sad ne znam, zašto bi neko napadao babe i starački dom? I bedaste pjesmuljke? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    11.10.2024. (10:59)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Nemam pojma o hakerima :/ ali poznato mi je da je blog zaostao u vremenu sony experia K 750 i mobitela :)) od onda nije moderniziran bljuv. Pa nije čudo da jebe mačku mater. Kod mene s voljom i inspiracijom ista stvar. Baš dovršavam "prešaltavanje" svoje arhive u pdf od 2018 do danas bar da spasim svoju kreativnost ako blog odapne. Ako se to dogodi biti će bez najave moj mail imaš pa javi budemo našli neku alternativu a sad ajmo spasit što se spasit da.

    avatar

    11.10.2024. (11:18)    -   -   -   -  

  • starry night

    da, to sam i sama mislila, malo si printati svoje uradke, ak mi se bude dalo uopće, kud budeš išao javi, MOŽE, već se par mreža ugasilo na kojima sam bila i krasno se družila, samo fb nije, a mogu ti reći da je tužno ostati bez ekipe, jer gdje god sam bila kao i tu, skompala sam se s krasnim ljudima i onda se mreža ugasi :******((((

    avatar

    11.10.2024. (11:30)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Sreća imam eksterni hard na koji stane ako se ne varam 8 giga pa sam skompletirao arhivu kronološki po godini i mjesecima. Spremanje u pdf ide dosta brzo (jer je neovisno o samom blogu) ali učitavanje kartice za ispis isto (po)traje kao i učitavanje svega na blogu općenito. Mene spašavaju 2 stvari 1.što nemam puno objava na mjesečnoj razini što ubrzava spremanje i 2. što sam počeo s arhiviranjem lani i sad me ovo motiviralo da odradim i ostatak. Moslavac je preporučio neki blog-portal ne mogu se sjetit ako dođe do raspada ovog budemo se našli na nekom drugom pa ću prenijeti i tamo svoju arhivu ispisanu ovdje. Možeš se javiti i Luki-njen mail je javan pa u slučaju propasti ovog ovdje nađemo se negdje drugdje.

    avatar

    11.10.2024. (11:38)    -   -   -   -  

  • starry night

    HVALA!!, može, samo javite di da dođem :))))))))))), tnx

    avatar

    11.10.2024. (13:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...