Obje. :) Ja radila cicmaru, onako kako se moja mama sjeća da je radila njena baka. Doduse nisam imala domaće vrhnje, pa je ipak modernija verzija u pitanju. Nego, imaš ideju za umak za crne nudle, a da nisu plodovi mora?
24.07.2024. (15:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Je li to tipfeler ili se stvarno kaže cicmara kod vas? Ja znam za cicvaru :O
Maslinovo i češnjak... češnjak i vrhnje... češnjak i rajčice... Ljeti mi je tjestenina, bilo koja, najdraža s cherry rajčicama i češnjakom. Zapravo, još su mi draže pečene rajčice i feta sir , al' to malo duže traje.
Bemu, sad sam gladna. Pojela samo krušku:I
24.07.2024. (15:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ha, pa moja mama kaže cicmara, al bit će da je to to. Jaja, vrhnje i kukuruzno brašno, šećer. Sve smučkano u jednog zdjeli, rijetko. Napravula sam sa česnjakom i vrhnjem, i dodala grašak. Bilo ok, još mi je ostalo tjestenine (iz Lidla) pa ću drugi put šeri rajčice i česnjak. :))
24.07.2024. (17:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Što, još ih nisi radila? :) Pa one su barem lake za napraviti. Doduše, ni burek nije ništa teži, jedino traži malo vještine s razvlačenjem tijesta. Al' sve se to da izvježbati. Ponavljanjem :)
25.07.2024. (10:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
A koje su vama draže te krepes... je l' one spaljene il' ove pijane?
23.07.2024. (21:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Obje. :)
Ja radila cicmaru, onako kako se moja mama sjeća da je radila njena baka. Doduse nisam imala domaće vrhnje, pa je ipak modernija verzija u pitanju.
Nego, imaš ideju za umak za crne nudle, a da nisu plodovi mora?
24.07.2024. (15:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Je li to tipfeler ili se stvarno kaže cicmara kod vas?
Ja znam za cicvaru :O
Maslinovo i češnjak... češnjak i vrhnje... češnjak i rajčice...
Ljeti mi je tjestenina, bilo koja, najdraža s cherry rajčicama i češnjakom.
Zapravo, još su mi draže pečene rajčice i feta sir , al' to malo duže traje.
Bemu, sad sam gladna. Pojela samo krušku:I
24.07.2024. (15:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Ha, pa moja mama kaže cicmara, al bit će da je to to. Jaja, vrhnje i kukuruzno brašno, šećer. Sve smučkano u jednog zdjeli, rijetko.
Napravula sam sa česnjakom i vrhnjem, i dodala grašak. Bilo ok, još mi je ostalo tjestenine (iz Lidla) pa ću drugi put šeri rajčice i česnjak. :))
24.07.2024. (17:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Vid' je, što se razbacala... kako je krenulo, uskoro ćeš i bureke peći :))
24.07.2024. (18:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Princes krafne. ;)
25.07.2024. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Što, još ih nisi radila? :) Pa one su barem lake za napraviti.
Doduše, ni burek nije ništa teži, jedino traži malo vještine s razvlačenjem tijesta.
Al' sve se to da izvježbati.
Ponavljanjem :)
25.07.2024. (10:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...