Kažeš: "Ali kad već radim pizze, onda ih usput iskoristim i za nekoliko fotografija..." Želiš li reći da su ovo gore tvoje fotografije tvoje pizze? Naime, gornje su fotke tipični internetski profi-uraci za portale i pizzerije, uvijek manjeviše s istim motivima (drvena podloga, cherry rajčice, zrnca bibera, komad sira, karirani stolnjak etc.), kao što se vidi iza sljedećih linkova: PRVI, DRUGI, TREĆI, ČETVRTI, PETI i ŠESTI.
15.06.2024. (15:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E pa super, dakle dobro sam uočio da si profesionalka, no kako rijetko dolazim na tvoj blog, nisam imao pojma da se time baviš na toj visokoj razini. Čovjek uči dok je živ. :)
15.06.2024. (16:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pa to bi nekako i bila namjera... i ne biti samozadovoljan, tj. sklon pretjeranoj samohvali. Jer čovjek koji je zadovoljan postignutim/naučenim dosegnuo je svoj limit; dalje od toga vjerojatno nije ni sposoban otići :)
15.06.2024. (17:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Volite li vi misliti?
15.06.2024. (10:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mariano Aureliano
Kažeš: "Ali kad već radim pizze, onda ih usput iskoristim i za nekoliko fotografija..." Želiš li reći da su ovo gore tvoje fotografije tvoje pizze? Naime, gornje su fotke tipični internetski profi-uraci za portale i pizzerije, uvijek manjeviše s istim motivima (drvena podloga, cherry rajčice, zrnca bibera, komad sira, karirani stolnjak etc.), kao što se vidi iza sljedećih linkova: PRVI, DRUGI, TREĆI, ČETVRTI, PETI i ŠESTI.
15.06.2024. (15:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Naravno da su moje.
A i OVO je moje, kao i ovo DRUGO , i TREĆE ...
Eto, ulovio si me :)
15.06.2024. (15:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mariano Aureliano
E pa super, dakle dobro sam uočio da si profesionalka, no kako rijetko dolazim na tvoj blog, nisam imao pojma da se time baviš na toj visokoj razini. Čovjek uči dok je živ. :)
15.06.2024. (16:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Jep, uvijek se može naučiti - i više i bolje... valjda zato ja za sebe nikada ne bih rekla da sam profesionalac :)
15.06.2024. (16:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mariano Aureliano
Ali to mogu reći ili zamijetiti drugi, na osnovi kvalitete proizvoda, djela ili čina.
15.06.2024. (16:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Pa to bi nekako i bila namjera... i ne biti samozadovoljan, tj. sklon pretjeranoj samohvali. Jer čovjek koji je zadovoljan postignutim/naučenim dosegnuo je svoj limit; dalje od toga vjerojatno nije ni sposoban otići :)
15.06.2024. (17:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Obećajem samoj sebi da ću i ja raditi pizzu jedan dan sljedeći tjedan. :)
Naravno, profesionalka. :*
15.06.2024. (23:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Hajde, i usput dobro se zabavi (to s tijestom uvijek pomalo nalikuje igri s plastelinom) :)
16.06.2024. (23:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...