Komentari

kejtoo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • kejtoo

    Jeste li poput Kaina ili Abela? Oba su braća. Oba potiču od istih roditelja. Oba su voljena.

    avatar

    29.02.2024. (19:59)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Poniznost je vrlina koju mnogi teško usvajaju. Lakše je biti dio krda, jer tada bolje prolaziš, zar ne? Tko je vidio ići kontra i stalno primati šamare društva? Moraš biti velika budala da budeš dobar u bolesnom Svijetu. Način razmišljanja ljudi se doista promijenio, iz korijena, ali u pogrešnom smjeru. I sada će reći oni koji ne vide sebe-"tko je bez grijeha nek' prvi baci kamen". Time ispiru svu ljagu zapečaćenu na njihovim imenima. Stara sam duša, bole me krikovi današnjice ali ne gubim vjeru u dobrotu. Ne još. "Lakovjerna si" kažu mi. Uzvraćam im osmijehom

    avatar

    03.03.2024. (10:39)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Da se nadovežem na bratstvo i jedinstvo, kako bi rekli. Psihološka proučavanja imaju temelje da osobe koje potiču od istih roditelja, odgajane na posve identičan način-taman i da su blizanci, na kraju koračaju različitim stazama.

    avatar

    03.03.2024. (10:41)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    I'm a proud fool then. Bolje bit i budala nego pokvaren. Kao što rekoh, sav problem današnjice leži u priči o Kainu i Abelu. Zlo ismijava dobro, ne znajući da su jedino radi dobra još uvijek živi.

    avatar

    03.03.2024. (13:33)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    @WOAD Sve se svodi na individualan odabir. Psiholozi pokušavaju objasniti posljedicu i uzrok nehumanog ponašanja ne shvaćajući i negirajući pojam odabira kao svjesni čin.

    avatar

    03.03.2024. (15:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...