Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • airsoft pokret Plaćenici

    WW3 se nastavlja...

    avatar

    21.11.2023. (19:41)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    "bez kraja na vidiku" istina, obzirom da Rusi najavljuju rat do 2025
    ipak, Ukrajina je strateški poražena, a odgodom konačne i političke pobjede Rusi, za razliku od svog protivnika, samo štede svoje vojnike

    avatar

    21.11.2023. (20:03)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Rusima je ovo prvi ozbiljniji rat od Afganistana s kojim su pročistili i transformirali vojsku iz hladnoratovskog mastodonta u moderne oružane snage. Digli su uspavanu vojnu industriju i uhvatili priključak u dronovima i daljinski upravljanim oružnim sustavima koji su nužni u daljnjoj evoluciji ratovanja na početku robotske revolucije kojoj svjedočimo. Tržište za te njihove proizvode je skoro cijeli svijet ili bolje rečeno veći dio svijeta koji nije US vazal.

    Tako da rat u Ukrajini nije samo rat za ljude, teritorij i nalazišta pod njim, već i rat za poraz tog kolektivnog zapada koji od 1990. nadire na istok i čačka mečku i zmaja. Mečka je rekla dosta sa Sirijom 2011. Za osvetu je cija-snajka zapalila Ukrajinu 2014., a ovo su posljedice toga. Rusija može ovim tempom još jako dugo, ali kolektivni zapad baš i ne. Istok zbija redove i stvari su se promijenile. ŠOS, BRICS itd.

    Uskoro kreće superizborna godina, ekonomska kriza i svašta nešto. Zato nastavimo pratiti... ;)

    avatar

    22.11.2023. (10:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...