Komentari

supatnikll.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Supatnik

    Ko bi rekao....

    avatar

    28.10.2023. (19:03)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    mojeeeeeeeeee mišljeeeeeeeeeenje je

    da Penava skuplja bodove a očekuje koaliciju s HDZ i da nema pravo dijeliti branitelje Vukovara na HOSovce i ostale jer, u vrijeme obrane Vukovara nije se gledalo koji rod vojske , koje oznake pa nije pošteno od Penave davati SAD prioritet jednima ,a ne svima.

    Časnih ljudi među braniteljima je bilo i sad među živima i onda, među nestalima, nenađenima, ubijenima

    avatar

    28.10.2023. (19:33)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ma što mi stvarno znamo zašto je Penava odlučio reči što i kako. Kako se u zadnje vrijeme sve više napada baš HOS koji smeta (treba li reči kome) a izbori su na vratima, narod je sve siromašniji, ima šansu za dobre rezultate. Sve dok Srbi mogu s kokardom na Jelačić plac ( nije kažnjivo kaže Pupovac) i HOSovci mogu sa znakovljem HOSA. To prave Hrvate ne smije smetati. Pozdrav!
    P. S. Čitamo li isti tisak?

    avatar

    28.10.2023. (22:53)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Zašto se onda niko nije bunio lani kad su istaknuti roditelji ubijene djece, niti bi se iko bunio da je istaknut neko drugi, zna se kome Hos smeta, i zašto, nema nikakve potrebe da se lažemo i podilazimo četnicima koji nakon svakog izgubljenog rata glume mirotvorce do iduće prigode, Penava je postigao cilj, ruku na srce teško je mogao i promašiti s obzirom na količinu kako ti kažeš bezmudaša koji se ne bi šteli zamerit vrhunskim intelektualcima

    avatar

    29.10.2023. (12:20)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Ne znam ja čitam više manje sve, a nije u Hrvatskoj najveći problem kokarda, nego petokraka iza koje se glavnina četnika uvijek skrivala.

    avatar

    29.10.2023. (12:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...