Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lilianke

    Russell Brand

    avatar

    20.09.2023. (14:49)    -   -   -   -  

  • j.

    Išao sam malo guglati tog Russela Branda, nisam baš doma s njim, ja sam mali bedak, volim sjediti na oblacima, ne možeš mi pomoći; pa sam našao članak u nekakvoj Gloriji koji doslovce završava rečenicom
    "Bojim se da Russell Brand na žalost još nije mrtav."

    Taj tekst, to je napisala žena, nije muško. Eh sad, da je to netko napisao za Hitlera četrdesetpete u ožujku, to bih shvatio; shvatio bih čak i da to netko sad piše za Putina; pišu i za Trumpa; ali ovo baš još ne mogu, mora biti da je do mene a ne do njih. Mislim da je onda bolje otploviti dalje u moj mali sigurni svemir koji izgleda da se neće baš tako brzo raspasti, dok ne dođe Krampus, ili dok mi netko ne počne dokazivati da sam ja Krampus.

    Lako je uvijek biti protiv; trebalo bi koji put biti i za nešto. Kada si uvijek protiv, onda uvijek možeš svisoka reći: jesam vam ja govorio. Kada si nekad za, onda ispadneš čovjek, a ne savršenstvo. Mislim, ja ovako, kad ne znam, onda imam koga pitati: kako ćemo, i Ona zna; lako je meni, nemoj ti kume da misliš, ti samo budi.

    Savršenstvo. Ako netko još uvijek vjeruje da savršenih ima. Evo, ja dođem s posla, pa velim Najdražoj, ti si moj Učitelj. to naravno da nije isto; ali hajde; naime, recitirala mi je navečer neke stihove, nije sad bitno, pa znaš već, to se kod mene obrađuje cijelo jutro i dobar dio popodneva, ja na nešto reagiram kao pravo muško sa bar osam ili dvanaest sati zakašnjenja, dug je put kod mene do ovog nečega u glavi, nije to lako. Onda Ona odmah shvati, pa na tu moju rečenicu (tu, o učitelju) veli, jesi ti dobro, da nisi i ti pokupio neku virozu? I onda me napapa i spravi u krpe, i tako. Evo me u krpama, ne spava mi se, prekasno je, zamijenit ću dan za noć, pa odoh malo na internet u kvar. Bit ću i ja jednog dana veliki i sve ću znati i razumjeti kad narastem, samo mi je to sve manje privlačno; razumijevati. Bolje je nekako, osjećati. Ili, kad mi ovo prođe, pokositi dvorište; veli da treba prije kiše.:)))

    avatar

    20.09.2023. (17:35)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @j; Glorija je, vidim, kao i do sada odlično sredstvo informiranja.

    Ovo o napapavanju i spravljanju u krpe...................................................................... .................................... .......................................................................... .................................

    avatar

    20.09.2023. (18:51)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Niš ne znam o njemu, no ne znamo niš dok se ne obrani ili dok ga ne osude.
    Nemoj ni ti prejudicirati!:-)

    avatar

    21.09.2023. (18:27)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Sarah,
    pa ne prejudiciram :) samo je on tako neugodna pitanja postavljao tokom cijele plandemije, i nakon, i tako...ima tako brojnu publiku, nisu mu jednom ispod posta pisali čovječe kaj se ne bojiš za vlastiti život......

    Naravno, on je rehabilitirani narkoman i ovisnik o seksu, a takvima je prošlost sve samo ne uzorno ponašanje, to nije sporno.
    Samo ne razumijem što se prije ne javiše ove napastvovane, ne kažem da nisu, ali niti ne mislim da nužno jesu napastvovane, zato što to tvrde.
    najbolji su mi sad ovi koji se javljaju sa 'upozoravale smo na njega'. Pa šta su se, kog đavla, družile s njim , ako je bio poznato manijak i luđak!? Da testiraju jel će s njima bit drugačiji, kaj, ne kužim?
    Ne preostaje ništa drugo nego da se ode na sud, i da ga se kazni ili ne kazni, jasno.
    Ali, ne može se ne uzeti u obzir sve ovo poslije (da je rehabilitiran i da ima neki svoj stav oko kojeg je skupio poprilični broj istomišljenika), naprosto zato što sve ovo poslije i te kako postoji i nosi svoju težinu.

    Kako bilo, slažem se s njegovim stavovima, mnogo njih, vezano uz današnji svijet, i fakat ovih zadnjih par minuta u ponuđenom videu lijepo su štošta sumirale.

    I iznova kažem, prateći njegove podcaste, čudim se da se ovo nije dogodilo i puno, puno prije.

    avatar

    21.09.2023. (18:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...