Komentari

supatnikll.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Supatnik

    Ne da mi se mećat slika mene na beachu pa zamišljajte, preplanuo i mišićav ima kosu

    avatar

    13.08.2023. (11:04)    -   -   -   -  

  • Magicmax

    Općenito, kad god vam netko nešto kaže, trudi se govoriti ono što mu više odgovara, a ne ono što mu ne odgovara. Recimo, čut ćete od čistačice koliko je pedantna u brisanju, kako je super gulaš skuhala za svog muža, kako je šteta što joj netko neće dati povišicu, ali neće spomenuti da je njezina kriv jer je svojevoljno odustala od fakulteta.

    Osoba vam neće reći da je cestovni gusar, ili da je cimerici ukrala madrac, ili da farba kosu, ili da u birtiji provodi više vremena nego što bi trebala, ili da je ovisna o računalu. Nitko vam to neće iskreno reći u lice. Ljudi će vam reći da imaju lijep auto, da im je cimer nešto loše napravio, da imaju novu frizuru, da imaju puno poznanika među starijim muškarcima u selu, da mogu programirati odličnu aplikaciju. To vam svatko može reći.

    Naravno da to shvaćam, pa sam si rekao da ću jednog dana otići kod svog šefa i učiniti upravo suprotno. To bi moglo biti jako zabavno! :D Mislim da i dalje misli da sam mu najgori zaposlenik. :D

    Pouka je da je ljudima dobro dati informacije koje su im potrebne. Ali nema potrebe da ih zatrpavate informacijama koje im ne trebaju i koje bi ih mogle zbuniti. Dobro je imati dobru reprezentaciju, jer ne govore samo naši postupci, nego i kako mi i drugi govorimo o njima.

    Ali potrebno je ništa ne pretjerivati. Ne lažite nikome, ne skrivajte važne stvari ni od koga. S drugima ponekad moramo biti oprezni s tim. Drago mi je da ste spomenuli da i mediji mogu biti takvi i da i njih moramo paziti. Pametan si! :)

    This comment was translated by Google Translate. A small error may have occurred. For example: "Ne lažite nikome, ne skrivajte važne stvari ni od koga." It means that everyone shouldn't do it. I'm afraid it sounds like you especially. Sorry if it could be translated better. I'm not sure if the translation was good for this sentence.:) I checked every comment but there may still be a mistake. :D

    avatar

    13.08.2023. (12:54)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    jesil preplanuo, živ mi biJo :) to i za mene, koja ne smim ni prismrdit suncu :(

    avatar

    13.08.2023. (18:22)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Sve za tebe ako treba ima da bidnem ko kunta kinte

    avatar

    13.08.2023. (18:48)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    nema Mesije, imaš izbore , danas je radio moj dućan

    avatar

    13.08.2023. (20:58)    -   -   -   -  

  • marival11

    Nema nam druge nego se prilagoditi bilo kakvoj izabranoj vlasti. Možemo samo birati manje zlo. Svi političari znaju kako bi trebalo raditi dok su u oporbi ( Peđa ne zna ni dok je u oporbi ). Čim osvoje vlast, namjere rada za opće dobro padaju u vodu pred mogućnošću rada za osobno dobro.

    avatar

    14.08.2023. (06:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...