Komentari

otokpiwa.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • j.

    Šteta je da ovako lijep post, kao dio serije (jer očito, koliko vidim, to je ovdje modus operandi ) ostane bez koentara, pa eto, ja ću. otišao bih ja na Island kada bi se dalo, recimo ovako, da mi neki moj pajdo ostavi ključ ispod otirača, i da mi stražnjica vidi puta, jer putovanja su važna, na njima spoznajemo stvari koje nam nije bilo dano spoznati ovako, na suho, doma i u papučama. Mislim, islandi leže i tu negdje, dvjesta metara od naših kućnih pragova, samo se trebamo potruditi i ponijeti badiće, ovako kao ovdje :). Pozdrav!

    avatar

    20.06.2023. (19:15)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Nas je šokiralo da toliko kao strašno liberalni Islandjani u saunu odlaze obučeni pa saunu nismo ni koristili. U većini evropskih zemalja u sauni vlada što bi Švabe rekli FKK, dakle na ulazu se skidaju gaće a koga je sram, taj unutra ne ulazi. One s gaćama baca se van iz saune a onima s mobitelima se dodjeljuje zabrana ulaza uz policijsku obradu. U saunu se ide ko od majke rodjen jedno što sva ta uparena roba usmrdi saunu a drugo što nije ugodno za tijelo znojiti se u sintetičkom kostimu. Kako li se i po čemu mažu tim losionom tako mokri, znojni i slinavi, ne želim ni saznati. Najgore od svega ipak je separiranje muškaraca i žena na ulazu, što meni više liči ulazu u koncentracioni logor nego u SPA. Nažalost muž nije znao za njihova pravila sauniranja pa nam je unaprijed platio i močenje u plavoj laguni prije povratka. Ne znam hoćemo li ići uopće, obzirom da nakon Sky lagune sad znamo kako to izgleda (zbljuv).
    Btw, onaj lik sa strane koji bleji u kupače je stvarno bizarna pojava,samo mu sjekira u ruci fali, pa bi mogli s njime u glavnoj ulozi snimiti neku islandsku horor seriju za Netflix npr.

    avatar

    21.06.2023. (01:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...