Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Lilianke

    Aa:))

    avatar

    10.05.2023. (17:03)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    A meni na moj put naišlo upravo OVO. :) Pustiš YouTube da sam bira i nerijetko ispadnu neobični i zanimljivi nizovi... Je l' se može Paula McCartneyja nekako balzamirati još za života, kako bi prestao starjeti? :)

    avatar

    10.05.2023. (17:22)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano;
    pa baš ti je lijepo pustio. :) (meni stalno pušta gatanja za ribe -horoskop, ali bit će da ga stalnim otvaranje istih potičem - to je začarani krug haha) Vidim da je chattra chakkra varti mantra za srčanu čakru, za oporavak poslije potonuća....... Bit će da je algoritam osjetio da ti to treba ;-)

    Zapravo, možda si je dobio da je proslijediš dalje :) Lijepo je, umirujuće.

    Glede sir Paula, da, da trebalo bi ga nekako zaustaviti u starenju, ali, također, podariti mu život vječni (u tijelu) , barem dok smo i mi ovdje. :D
    Poslije može s nama preći na onu stranu. Mislim, sa nama - svojim obožavateljima :)))

    avatar

    10.05.2023. (18:11)    -   -   -   -  

  • j.

    ja baš nisam mekkartnijevac, više lenonovac, pa onda kad me se i to pita, ako se pita - više za stonese nego za beatlese, ali bedaste su te podjele... sigurno da je u čitavu zgradu mister Paul ugradio svoj nezamjenjiv kamen... nekad mi je žao što nisam rođen negdje desetak godina ranije, ili čak koju više, pa bih sedamdesetih imao priliku tu kod nas uživo vidjeti tih nekoliko mitskih koncerata koje je recimo moj prijatelj imao priliku (o npr. Weather Report ili Zappa), ali eto... vjerojatno mi on u toj varijanti ne bi imao što s tolikim zanosom pričati onda kad negdje u sunčanim zimskim jutrima cuclamo čaj na Risnjaku ili Hunjki :))

    avatar

    10.05.2023. (19:16)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @j., Zappa mi je guba lik, ako se mogu tako jako jednostavno.izraziti...
    Ovo Stonesi bolji od Beatlesa :-O !!! Strašno :)))
    Al okej, iako je McC. na tronu, i Lennon je isto, ali je bome i Harisson, svak na svojem specifičnom...... a dečki iz Stonesa, oni nisu uopće u istoj dimenziji s njima, sorkač nemoj se žalostiti :))))))))

    avatar

    10.05.2023. (19:30)    -   -   -   -  

  • j.

    ma šta bi se žalostio, hrklyush, idem poslušati Disciplinu Kičme, to taj vaš isti algoritam nudi u mome, je li, slučaju ... :))))

    avatar

    10.05.2023. (21:17)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @j;
    hrkljuš :)
    algoritam je ponekad, vidim, zagonetna stvar ...

    avatar

    10.05.2023. (22:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...