Komentari

smisao-zivota.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • TEATRALNI

    A znaš da kradezeovcima ne smiješ govorit istinu oni to ne podnose pa stavljaju cenzuru nešto sam čuo da ih je i onaj našmrkani bujaner velimirec tužio za satiričan video o njemu eto u kojoj to "demokraciji" živimo. Nisu ovi "naši" kradezeovci ništa bolji od vučića tu su negdje.

    avatar

    06.03.2023. (20:41)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Evo ja bi se javio da mi ti daješ 139 eura mjesečno, a da ja svoju imovinu ostavim kome oću, vjerujem da ćeš ti to ko anarhista i zagovornik pravedne podjele bogatstva zdušno prihvatiti.

    avatar

    06.03.2023. (21:19)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    @Teatralni - nema suštinske razlike...

    @supatnik - u pravu si, tako nešto ne treba prihvatiti, zašto biznis reketarenja ne bih proširio i na oduzimanje imovine, imat ću i ovce i njihove torove i novce...

    avatar

    06.03.2023. (21:42)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Mene samo fascinira to da bi ti anarhista, stalno nešto tražio od države, ja bi očekivao od vas da tražite ukidanje države i da vi za primjer ostalima financirate socijalne slučajeve, iz vlastite imovine, a da oni svoju ostave kome hoće.

    avatar

    06.03.2023. (22:05)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    lako te je fascinirat... a država ne daje ništa nego dijeli oteto (najviše onima koji su najbliži kesi), jer je sva državna imovina po defaultu oteta imovina, i od državista i od anarhista, a najviše od socijalnih slučajeva , i ti to jako dobro znaš... da, djecu od ovih socijalnih slučajeva koji nemaju zato što drugi imaju treba isto pretvoriti u socijalne slučajeve beskućnike koji neće imati kako bi drugi imali...

    avatar

    06.03.2023. (22:38)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Uf. Hoće li Prajmtajmovci otići drugamo? Mislim, nema smisla da to bude jednom mjesečno.

    Milijuni se okolo-naokolo stalno dodjeljuju kao bespovratna sredstva, ali socijalna pomoć, eto, ne može.

    Novinari su u nas jad i bijeda, ne postavljaju prava pitanja, ne inzistiraju na odgovorima. Npr. neki dan ide agencijska vijest na svim portalima, istih deset rečenica, o tome kako Bugarska raskida ugovor s Pfizerom jer se u njih, eto, više nitko ne cijepi protiv korone. Kao da se igdje drugdje cijepe. Tko se više sjeća korone i pandemije, davno svršena priča. Međutim spominje se kako je ugovor značio da se Pfizerova cjepiva MORAJU isporučivati sve do kraja 2025., i to u milijunima doza svake godine, bez obzira na potrebe. I još piše kako su uz Bugarsku Estonija, Litva, Slovačka i Poljska. I to je to. To je vijest za nas idiote. Niti se govori o tome kolike će penale Bugarska morati plaćati zbog takvog jednostranog raskida ugovora, niti o tome je li i Hrvatska sklopila istovjetan ugovor (naravno da jest), niti o tome tko bi zbog takvog skandaloznog ugovora trebao dobiti najmanje tri doživotne robije. Ništa. To je naše novinarstvo. Ako ti nešto znaš o tome, molim te daj mi linkove.

    avatar

    07.03.2023. (03:37)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ha, u nedjelju nisam imao strpljenja odgledati cijeli Prajmtajm jer mi je prvi dio bio naporan, no sada gledam tu zadnju trećinu, utjerivača socijalne pomoći/nekretnine, uh, zbilja su to dobro napravili. A jel Domagoj Zovak išta zamjera Borni i Janu kaj sudjeluju kod Šprajca?

    avatar

    07.03.2023. (04:04)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Nevezano na sve, Borni Soru netko bi trebao reći da treba govoriti razgovjetnije. Ja ga ništa živo ne razumijem. Tj. ne razumijem ga barem 30% onoga što kaže. Kako je moguće da mu nitko u produkciji ne želi ukazati na to?! Osim toga, koliko god Prime Time ima izvanrednih dionica, oni još uvijek imaju i puno amaterskog, što se, recimo, kod Šprajca ne događa, ili se događa puno rjeđe (najslabije dionice u Stanju nacije zapravo su one kad nastupa Borna Sor). Jako puno ponavljaju što su već rekli, često su im cijele emisije dosta slabe, neuspjele. A onda povremeno briljiraju. Čini se kao da nemaju nikoga iza sebe tko bi pazio na kvalitetu. A na taj se način ne može napraviti ništa istinski kvalitetno na nacionalnoj razini.

    avatar

    07.03.2023. (04:22)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    Bit će prajmovci na jubitou svaki tjedan, ali ne i na TV-u, koliko sam skužio... i da, njihova produkcija je slabija, nemaju logistiku koju ima Šprajc, sve rade sami, a veći tim odnosno više ljudi donosi i više ideja te veću kvalitetu...a kaj se Sora tiče poslužiti ću se argumentom posebne primjedbe: ti ne razumiješ njegove genijalne metafore, analogije i aluzije ;))...

    avatar

    07.03.2023. (10:21)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Predlažem da pozoveš korisnike socijalne pomoći da odjebu državu i jave se tebi, tebe njihove nekretnine ne zanimaju.

    avatar

    07.03.2023. (17:53)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    prihvaćam prijedlog, i daj se odluči jesi li protiv oduzimanja imovine od strane bilo koje države odnosno sustava, ili samo od strane nekih ;)

    avatar

    08.03.2023. (19:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...