Komentari

marivall01.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • marival11

    Idem na tehnički pregled vozila...

    avatar

    22.07.2022. (07:02)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Anonimnost je bitna, jer se ne vjeruje s profesorima, koji dokazano ne rade svoj posao kako treba.

    avatar

    22.07.2022. (07:32)    -   -   -   -  

  • V

    Rekoh ja da svijet ide u krasni tintilinić... zapravo, već je tamo.

    Da nam je društvo uređeno kako treba, mala bi, sasvim normalno, s ponosom stavila svoje ime i prezime ispod svog uratka, i pod tim imenom, sasvim normalno, očekivala nagradu koja joj pripada.
    Ali situacija je takva da nam je društvo: zagađeno, korumpirano, poltronističko... i u takvoj je fazi da se tu skoro ništa ne može napraviti jer ti se svatko može nasmijati u brk i dalje raditi što hoće - jer može, jer više nikome nije stalo. A do ove faze se i dolazi lomeći duh i volju naroda... kad se to postigne onda ga možeš voditi na lancu k'o maloga medu...

    Nikome više nije stalo ni do koga doli do sebe samih... a ako se ponekad i učini da nije tako, radi se o tek ponekom izdvojenom slučaju, kao što je ovaj, a koji je tu samo kako bi potvrdio ovo što sam upravo napisala.

    Maloj je, eto, nanesena nepravda u nekakvom slabašnom pokušaju da se ista spriječi... i u toj i takvim sličnim situacijama, možda je najbolje, i trenutačno jedino što imamo, da svatko snosi posljedice za svoje postupke.
    Ako i to imamo...

    Tebi sretno :)

    avatar

    22.07.2022. (09:08)    -   -   -   -  

  • marival11

    Vratila se ja sa tehničkog. Prošao bez problema. Kaže momak na tehničkom da je auto potpuno ispravan, samo moram kupit novi trokut. I slavodobitno sam čekala muža da se vrati doma. On je zaključio da mu je preveliki napor 4 puta u godini ić na tehnički. Peto vozilo nije na njemu. I tako sam išla sama, bila baš ponosna kad mi je momak rekao da je vozilo ispravno, jer ga mazim i pazim iako s njim idem samo do njive i nazad. Sve dijelove koji ne funkcioniraju nabavim originalne za Peugeot 206. Popila veliki makjato za samo 10 kuna, vidjela da me tamo mnogi znaju, pitali kako zalijevam.... ma bilo mi je baš super. Sad kuham punjene paprike i mogla bi napisat još jedan o logici.... prije popodnevnog odlaska u plastenik vidjeti moje biljčice i ubrati plodove....

    avatar

    22.07.2022. (12:01)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Omen est nomen:-)

    avatar

    22.07.2022. (18:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...