Gospon, znate, ja vam zapravo nisam Amadeo, tako me samo tu na Montmartru zovu, nego Ljubo...slikam, malo, trubim, ali uglavnom se za.ebajem i tako to... pobiga san od Udbe koja mi je najboljeg prijatelja vrbovala da me špijunira...Dobro si uhvatio južnosjeverni štih i tu našu-i svačiju-svakodnevicu ispraznog punog želuca i useinaseipodnasizma koju se najbolje osjeti kad se uđe u restoran Didovobilokaj. Vrapca didovo, taj je kopa i ora a ne konobari...ali tako se stvara T-T-Tradicija. A Umjetnik je crko na ulici, kako to već Umjetnici crkavaju uvijek i zauvijek, i postaju u-u-umjetnici. A višefunkcijski si me bogmeš me podsetil i da dobar fiš nisam jel par desetljeća! Treba to ispraviti.
08.05.2022. (12:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne znam kakvi su Poljaci i Česi s fišem. Nekako sam skeptičan oko toga. Brijem da ćeš si morat sam složit klopicu, Ja nisam od fiša majstor, ali vrhunski čobanac uvik mogu napravit. Bon apetit!
18.05.2022. (10:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
astrosailor
Gospon, znate, ja vam zapravo nisam Amadeo, tako me samo tu na Montmartru zovu, nego Ljubo...slikam, malo, trubim, ali uglavnom se za.ebajem i tako to... pobiga san od Udbe koja mi je najboljeg prijatelja vrbovala da me špijunira...Dobro si uhvatio južnosjeverni štih i tu našu-i svačiju-svakodnevicu ispraznog punog želuca i useinaseipodnasizma koju se najbolje osjeti kad se uđe u restoran Didovobilokaj. Vrapca didovo, taj je kopa i ora a ne konobari...ali tako se stvara T-T-Tradicija. A Umjetnik je crko na ulici, kako to već Umjetnici crkavaju uvijek i zauvijek, i postaju u-u-umjetnici. A višefunkcijski si me bogmeš me podsetil i da dobar fiš nisam jel par desetljeća! Treba to ispraviti.
08.05.2022. (12:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Meister Huc
Ne znam kakvi su Poljaci i Česi s fišem. Nekako sam skeptičan oko toga. Brijem da ćeš si morat sam složit klopicu, Ja nisam od fiša majstor, ali vrhunski čobanac uvik mogu napravit. Bon apetit!
18.05.2022. (10:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...