Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Šminkerica

  Jako lijepe fotografije!! I mažoretkinje su baš lijepe. No, gledajući sve fotografije u globalu, primjetila sam zbog svoje profesionalne deformacije da se svaka šminka JAKO različito. Jedna ima naglašena usta a ništa na očima, druga ima naglasak na oči, ali svijetli ruž, jedna ima naglašeno sve, druga izgleda kao da nema ništa od šminke, treća ne stavi dosta rumenila kao cura pored pa izgleda bljedunjavo. Sve su one lijepe pojedinačno, ali u globalu to izgleda dosta...ne znam kako da se izrazim. Šminka koja je predodređena za slikanje mora biti jača, a za grupe po mogućnosti jednaka. I po mogućnosti u dobrom kontrastu sa ovom predivnom bojom plave koju s ponosom nose. Čisto dobronamjeran savjet, da napravite neki 'sat šminkanja' gdje će im netko profesionalan ili mažoretkinja za koju ste smatrali da se šminka odlično i zna to objasniti drugima pokazati kako da nešto naprave i u kojim bojama. Hvala na pažnji i isprike ako sam prešla kakvu granicu svojim dobronamjernim mišljenjem. Izgled, dobra reklamacija i društvena mreža vas može vinuti u nebo.

  avatar

  24.01.2022. (13:39)    -   -   -   -  

 • Rea

  Šminkerica!! Genijalan komentar, kad ste vec tu zasto im se ne javite na mail i ponudite uslugu toga? Mislim da je bilo i vrijeme da netko iskomentira losu sminku!

  avatar

  25.01.2022. (17:06)    -   -   -   -  

 • Rea

  I jos komentar na kvalitetu slika na instagramu, tko god da vam uređuje instagram treba mijenjati nesto jer su slike grozne kvalitete, i to voli kvarit slike ako nije Appleov uređaj. Topla preporuka da date savjet onom tko ga uređuje

  avatar

  25.01.2022. (17:08)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Šminkerica:
  Mi radimo te sate šminkanja periodično. Za natjecanja je uvijek ista šminka, sve cure su našminkane jednako. Za nastupe nije tako, iako se slažem da bi moralo biti.

  Rea:
  Fotke radi profesionalni fotograf Željko Bakšaj Žac. Ja nisam na instagramu primjetio da je lošija kvaliteta. Budiem vidio o čemu se radi.

  avatar

  26.01.2022. (08:35)    -   -   -   -  

 • Rea

  Znamo da su Žacove slike, slike su predobre, sli ne uspiju doći do izražaja pogotovo na instagramu znog jako loše kvalitete, usporedite s nekoliko profila i vidjet ce te da su slike jako mutne

  avatar

  26.01.2022. (09:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...