Komentari

zivot-i-ja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • shadow-of-soul

  još tada si predvidjela puno toga ovim riječima

  avatar

  04.01.2022. (17:12)    -   -   -   -  

 • tanja-wendy

  Draga Jadranka, puno stvari sam ja predvidjela, ali jednostavno, uviđam da nema smisla govoriti, ljudi su takvi, ili ne gledaju dalje od nosa, ili će te ismijavati, pa sve držim za sebe. ja sam kao vozač, prolazim pored svega i svačega, gledam i ne zaustavljam se, eventualno usporim, ali produžim dalje..Neke moje snove sam zapisala prije nekoliko godina, u moj rokovnik snova, kad još pandemija nije bila ni u mislima, ja sam u snovima vidjela slike koje sad gledam..Da ne povjeruješ..

  avatar

  04.01.2022. (17:43)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  draga, poznam te već dugi niz godina i virtualno, ali i osobno i znam kakva si osoba i što sve možeš zato ni ne sumnjam u ništa što pišeš, naprotiv, sa velikom pozornošću to čitam

  avatar

  04.01.2022. (17:50)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  "Želim ti snove bez kraja i žestoku želju da ostvariš neke od njih. Želim ti da voliš ono što treba voljeti i da zaboraviš ono što treba zaboraviti. Želim ti strasti, želim ti tišine. Želim ti pjev ptica i smijeh djece. Želim ti da poštuješ različitosti drugih, jer zasluge i vrijednost svih često treba otkriti. Želim ti da se odupreš zapletu, ravnodušnosti i negativnim vrlinama našeg vremena. Konačno, želim ti da nikada ne odustaneš od potrage, avanture, života, ljubavi, jer život je veličanstvena avantura i nijedna razumna osoba ne smije odustati bez teške bitke. Želim ti prije svega da budeš ti, ponosna da budeš i sretna, jer sreća je naša prava sudbina. "

  Želje Jacquesa Brela 1. siječnja 1968.

  avatar

  04.01.2022. (18:41)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...