Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • TEATRALNI

    Gle što pojedini pacijenti pišu uspoređuju necijepljene sa "sociopatima" i brišu komentare! ps super nova je ok ime bar je osvježenje :)

    avatar

    06.11.2021. (19:56)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Pozdravljam te , dobro došla stara Nova

    avatar

    06.11.2021. (20:10)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @TEATRALNI, bok, :) Da, @Mariano me zbrisao, ne znajuć da sam ja, bilo mu je previše čuti da kako mi njemu izgledamo hipnotizirani, tako on potpuno isto izgleda nama.

    Ime ko ime...nisam se ničeg boljeg sjetila
    :))

    E, da, pokušala sam ti neki dan odgovoriti kod njega, ali anonimci nemaju pristup.

    Svejedno, ovaj video o totalitarizmu mi je najbolji od svega stavljenog.
    Najkorisniji.

    @Annabonni; :)) book!! hvala na dobrodošlici, a dobrodošla i ti kod mene , u novu sobu :))

    Pijetao je slika Ivana Večenaja, 'Sivi pijetao na crvenoj draperiji' iz 1976, kažu da su njegovi pijetlovi divlji i zmajoliki, zaista i jesu; negdje sam usput pročitala ovu rečenicu 'Poput proroka, njegovi su zlatoperi ,,pevci” nagovještavali zoru čovječanstva i sumrak civilizacije.' To sve govori, slika sama za sebe odlično paše k ovoj temi.

    avatar

    06.11.2021. (20:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ma brisao bi te i da je znao da si ti (najefektivnija metoda onih koji nemaju argumenata, osim baljezganja koja podvaljuju pod "argumente") inače komentar je kopija mog komentara kod litterule. Najgori paradox je da su takvima puna usta "demokracije" :) ps a pazi ovo looooolčina :D

    avatar

    06.11.2021. (20:38)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    i @Mariano, ako ovo slučajno pročitaš, evo ti komentar na tvoj zadnji komentar @Smislu Života:

    Kažeš @Smislu Života : Iskreno smatram da u tebi (kao i u svim ultimativnim antivakserima) uistinu postoje elementi sociopatije jer su ti ideje kojima barataš i u koje vjeruješ puno važnije od stvarnog života i stvarnih sudbina - no sve to uvijaš u celofan jedne velike laži o tvojoj, kakti, neisključivosti i nenasilnosti, bla bla.

    pri čemu zaboravljaš da je njemu njegov život taj stvarni život , ne onaj tvoj, kroz tvoju glavu i percepciju, nego kroz njegovu glavu, negovu percepciju.

    Nema tamo nekog još stvarnijeg, najstvarnijeg, općeg života koji se živi izvan nas samih, izvan čovjeka samog, ne postoji ta neka treća stvarnost.
    Naše sudjelovanje u ovom konkretnom događaju (naše=antivaksersko) jest na način promatranja sa strane , kritičko i sa skepsom, dok je vaše puno povjerenja i kao skok naglavce u vodu. SVEJEDNO,to je uvijek, za svaku osobu pojedinačno tumačenje situacije kroz vlastite prizme, i osoba djeluje kako djeluje.
    Svako djelovanje je jednako vrijedno, (sve dok nije pod prisilom).

    avatar

    06.11.2021. (20:39)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @TEATRALNI; da, vidjela sam to već :)))

    Misliš da bi me obrisao takitak.....:))), možda bi...tko zna...... :)))) hm

    avatar

    06.11.2021. (20:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A bi kad smo "sociopati koje boli kurac za bolesne i mrtve" što mislim o ovoj situaciji sam napisao kod literulle pa nek me od tamo pobriše ako može :D vidiš da pod "argumente" trpa same pizdarije da oprostiš na izrazu :)))

    avatar

    06.11.2021. (21:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...