Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • stara teta

  zapravo je to livada kroz koju se ide u hokejaški klub koji se zove "maraton", tamo se održavaju redovni treninzi i utakmice, moji su klinci tamo bili godinama na rekreaciji, u blizini je tvornica tesla gdje sam vodila ambulantu, mislim da je dio ograđen, a dio prepušten pesošetačima, dječurliji u obližnjem parkiću i po noći sumnjivim tipovima, pijancima i sličnim spodobama. prek te livade se lakše dojde do trešnjevačkog placa, tam na zagorskoj stoji i bus za mažuranac. s druge strane je kvart ciglenica, malo niže prema remizi izgradilo se puno novih zgrada tako da su zapravo opustošene mnoge male zelene površine. baš me zanima jesu li ostale gdje one tračnice samoborčeka. sjećam se i crne peglice i srebrne strijele, pruga je prolazila preko donje kustošije, tamo gdje su rasli jablanovi uz igralište metalca. eh, dio djetinjstva i mladosti...

  avatar

  18.10.2021. (16:07)    -   -   -   -  

 • Demetra

  Za mene predaleko, a i za šetnju imam Maksić. Zanimljivi su ti drukčiji pogledi na grad, to svakako. Pozdrav

  avatar

  18.10.2021. (19:15)    -   -   -   -  

 • Zanimljivosti/Putovanja

  Nekad moje djete išlo tu na tekme, dok je igrao hokej na travi..tak da mi taj dio dost poznat, a i velika livada i nek ona samo tu stoji. :))

  avatar

  19.10.2021. (10:25)    -   -   -   -  

 • John Doe

  Meni se čini da je to ostavljeno prazno za produžetak Kranjčevićeve ulice. Od Nove ceste pa na zapad sve do Španskog ili Malešnice, barem u planovima.

  avatar

  06.12.2021. (07:34)    -   -   -   -  

 • John Doe

  Možda sam bez veze napisao prethodno, Vanja sigurno zna za taj plan. No jedno moram spomenuti, ova zelena površina je bila svojevrsni prečac od Zapadnog kolodvora do Ericssona NT. Naravno dok je postojala rupa u ogradi na Magazinskoj i kada je bilo dovoljno suho.

  avatar

  06.12.2021. (08:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...