Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • sumi

  u Americi je u zadnjih godinu dana pušteno novoprintanih dolara bez pokrića, u količini od 30% dosadašnjih postojećih dolara na svjetskom tržištu.
  Prijatelj iz Amerike, Parachi, ima svoj YT kanal, na dan inauguracije Bidona je, da ostane "zapisano" objavio video o trenutnoj cijeni goriva na lokalnoj pumpi, koju će u budućnosti ažurirati.
  Bila je 3.40 za galon, jučer je već 3.70
  Mislim da je garantirao da će za godinu dana bit barem duplo, ne znam ima video, točno je gađao u 10 centi. Ljudi masovno ne kontaju da je predsjednik Amerike predsjednik svijeta. Zajedno sa još par njih.
  Pratim tržište polovnih auta u EU, čini mi se da su auta stara 10g, i starija da su poskupila u godinu dana 20%

  avatar

  01.02.2021. (12:28)    -   -   -   -  

 • airsoft pokret Plaćenici

  Ne bi se složio da je predsjednik SAD-a šef ostatku svijeta. Možda bi oni to htjeli, ali to je daleko od istine. Kina vlada svjetskom populacijom sa 1,4 milijarde ljudi, kao i svjetskom proizvodnjom. Rusija vlada većinom prostora planete sa 11 vremenskih zona. Onaj tko kontrolira mainland, kontrolira planet. Vladaju i raketnom tehnologijom koja je u SAD-u danas prepuštena privatluku.
  Predsjednik SAD-a je po Trumpovom opisu samo predsjednik uprave US korporacija. On ne vlada čak ni sa tim narodom, nego pokušava koordinirati između korporacija i njihovih interesa. Pošto ih u prošle 4 godine nije nahranio sa ratom, vratili su mu kako su vratili.
  Kako god, to su njihovi problemi. Mi imamo svoje.

  avatar

  04.02.2021. (16:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...