Komentari

hell-drug.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lou Reads

    Uvik kontra, sempre drito

    avatar

    10.10.2020. (00:41)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    uvik kontra sebe si radio........

    dogadja se naravno, ali isto tako dogadja se, da ako uspiješ terapijom u Vrapču i da izadješ kao "normalan" čovjek, onda ćeš shvatiti, da ti za život nije potrebno samo tvoje dijete jer ( pokazao si izlaskom iz zatvora da ti nije PRVA nego treća po prioritetima ) nego ti je potreban rad i novac da tom djetetu osiguraš djetnjstvo.......Baka i dida će umrijeti jer moraju prvi poći, a ti, ako ne budeš znao živjeti onda svoju kćer ostavljaš samu na svijetu u nekom domu ili udomiteljskoj obitelji,a to sigurno ne želiš.....Ružno je to djetinjstvo, kad ona jednom shvati, da je odrasla BEZ oba roditelja , jer to što je voliš je prirodno, a to što ne brineš o njenoj budućnosti je nečasno. U konačnici, ti si slabić, šaka jada a ne pravi čovjek, jer da jssi, i da ti droga nije otupila osjećajnost tebe bi bar dirnule smrti tvojih prijatelja pored života tvog djeteta.

    Droga je sranje bullshit i ako već imaš sreću da nisi do sada umro potrudi se da daš odgovore kćeri---gdje su joj bili tata i mama (!) dok je odrastala ?
    Tu ranu njenog sjećanja uz dobru baku i dida nećeš moći zaliječiti ako se iz Vrapča vratiš starom društvu ili ( ne daj Bog ) umreš od predoziranja.
    Za narkomane, kao i za izvidjače postoji uzrečica : jednom narkoman ( izvidjač) uvijek narkoman (izvidjač)..........Ti, ako uspiješ sačuvati to malo sivih stanica u mozgu potrudi se, da ova uzrečica NE bude važila za tebe,,,,,
    U konačnici, bolje ti je biti mrtav , nego se vratiti kao polučovjek....Sve što je "polu nečega" nema vrijednosti.

    Kako si već u debelom sranju, skini sve sa sebe, budi gol čovjek pred Bogom i počni iz početka.......Sretno ti bilo

    avatar

    10.10.2020. (01:14)    -   -   -   -  

  • mercies spill

    Vjerujem da je najteži dio iza tebe, samo hrabro nastavi naprijed!

    avatar

    10.10.2020. (07:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...