Eh neka nova vremena... U moje vrijeme bilo je ( kvalificiranog) kadra, regularnog radnog vremena, dobrih gostiju a bogme i manče (tringelta)... A ovo danas... Sve neki menađeri vode kojima je samo krajnji cilj bitan... A radnik... E on ne postoji.. Đ
22.09.2020. (07:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hvala svima na komentarima. Ovo bi trebao biti uvod u (anatomiju) knjigu o tematici ugostiteljstva ispričanoj sa terena. :) To jest, ovo ĆE BITI uvod u...
25.09.2020. (13:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Kad nije na tastaturi...
21.09.2020. (22:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
a jooooooooj........za umrit a ne živit
21.09.2020. (23:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Violenta
Sto pedeset metara i četrdeset sedam stepenica do teško stečene slobode...i svaki dan tako...blogami, teško podnošljivo.
22.09.2020. (06:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bellarte
Eh neka nova vremena... U moje vrijeme bilo je ( kvalificiranog) kadra, regularnog radnog vremena, dobrih gostiju a bogme i manče (tringelta)... A ovo danas... Sve neki menađeri vode kojima je samo krajnji cilj bitan... A radnik... E on ne postoji.. Đ
22.09.2020. (07:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Strašno!!!
Ne tvoj tekst. On je odličan.
22.09.2020. (08:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Hvala svima na komentarima. Ovo bi trebao biti uvod u (anatomiju) knjigu o tematici ugostiteljstva ispričanoj sa terena. :) To jest, ovo ĆE BITI uvod u...
25.09.2020. (13:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
realityanything
Customers may think they are talking to real individuals if the interaction gives that impression. retro goal
17.04.2023. (10:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...