Komentari

pisemjersampismena.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • jeka

  Pa i muški također. Ja sam taman bila na blagoj dijeti kada i jedan moj dragi bloger. Dotakli sno se usput i te teme. Nisam razmjenjivala recepte ali eto, ima nas koji držimo dijetu i na kraju vidimo konkretne rezultate a to su po meni više unutarnja zadovoljstva nego vanjska . Mada i ono vani nije zanemarivo,barem nama... prijatelji i ostali bliski nas vole kakvi god da smo. A salatu...nema śanse samo na salati. Pretvorila bih se u živčanu glistu i jela sve oko sebe:)))))

  avatar

  04.08.2020. (10:55)    -   -   -   -  

 • jeka

  Evo baš mi kaže "premrśava si " jedan mi je govorio "gle kak je ona mršava to možeš i ti" idem malo plivati. Pitat ću nepoznate ženske kaj misle o mojoj liniji. To ti je najbolji sud . Jednu debelu i jednu mršavu. Kladim se na dva različita odgovora a ja ću uzeti u obzir samo onaj kojj je točan. :)

  avatar

  04.08.2020. (11:06)    -   -   -   -  

 • Žena sa stilom

  -

  avatar

  14.08.2020. (14:22)    -   -   -   -  

 • Yahra

  Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim moćnom čovjeku kojeg sam upoznala na internetu i koji mi je spasio brak nakon 3 mjeseca razvoda sa suprugom, vidjela sam svjedočanstva o tome kako je dr. Ajayi učinio divne stvari za razne ljude koji prolaze kroz probleme u vezi. Ako trebate brzo rješenje za sve svoje životne probleme, ne ustručavajte se kontaktirati dr. Ajayija na njegov Whatsapp broj +2347084887094 Vjerujem da ćete o njemu reći dobre stvari. Čuo sam da također čini čaroliju lutrije i da može izliječiti bolesne od bilo kakvih zdravstvenih problema.

  avatar

  17.09.2021. (23:03)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...