Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • sirin

  Krocila sam tim putem gotovo trideset godina kasnije, logiku nije (nazalost) vise predavao profesor Petrovic (iako je njegov udžbenik jos uvjek Biblija logike) nego, sada vec pokojni, profesor Švob u gotovo praznoj sedmici. Opisani moment dogodio mi se kod profesora (opet, nazalost pokojnog) Šuvara iz demografije, no kako mi je bio mentor i imali smo neku dobru energiju odnosa - nije mi zamjerio, barem ne onoliko koliko sam sama sebi :-D
  Cudna je naprava... taj mozak: mislis da je pripitomljen kadli se odjednom istrgne iz uzda.
  Ili, ovako kao sada - mislis da si si srednjovjecna zena kadli te neciji tekst ubaci u trenutak udaljen barem dvadeset godina, u onaj uski, zadimljeni hodnik s prozorima tek na sredini pred sanitarnim cvorom... i ne mogu reci da jos zivo ne mogu osjetiti strah ispita, huh :-D

  avatar

  28.07.2020. (19:21)    -   -   -   -  

 • Demetra

  Svaki je fakultet imao nekog svog posebnog profesora bilo po strogosti, bilo po pozitivnom nastupu prema studentima. Mene je rušila predvojnička na ekonomskom. Nikada nisam voljela oružje, a popamtiti sve kalibre nije lako, ako nešto ne voliš. No na kraju svi smo odrasli i završili u žrvnju radnih obaveza, obiteljskih obaveza, bračnih ili samačkih. I eto nas sada ovdje na ovim blogostranicama.

  avatar

  29.07.2020. (09:11)    -   -   -   -  

 • Moja Moda

  Inače ne volim duge postove, ali mi je ovaj totalno zadržao pažnju do kraja.
  Nevjerojatno da ja imam sličnu priču iz Tehnologije na prvoj godini Ekonomije. Profesor me znao sa konzultacija, uvijek sam bila u prvom redu predavanja i čak uživala u tom predmetu koji sam imala i u srednjoj školi. Znači - totalano isti scenarij kao kod tebe. Naravno, takva zblokirana ja sam se tipično ženski rasplakala i nisam znala objasniti što mi se dogodilo.

  Baš me zanima da li svatko od nas ima sličnu priču.

  I još nešto: i dan danas sanjam kako sam došla na ispit nespremna i nemam pojma ni o čemu i budim se s lupanjem srca :))))

  avatar

  29.07.2020. (16:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...