Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vrtlog_

    lllll

    avatar

    02.06.2020. (18:00)    -   -   -   -  

  • jeka

    Takvog prijatelja ima glavni lik predstave Huddersfield ,baš takvog :)
    Ma on će tebe uvijek dočekati kad navratiš iz velikog grada gdje i pripadaju standupovci ,iskreno,kako ćeš se na selu ostvariti kad ti publika nakon predstave poželi ozdravljenje umjesto pljeska ,hm :)

    avatar

    03.06.2020. (08:15)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Pa trenutno mi triba ozdravljenje jeko, a stand up, vidićemo šta će bit od toga. Sad mi zanimljiva ta predstava koju spominješ.

    avatar

    03.06.2020. (14:35)    -   -   -   -  

  • jeka

    Predstava je odlična, jedna od onih nakon koje još neko vrijeme razmišljaš. Mislim da su glavni likovi tvojih godina . Trenutno igra u ZKM ali to je u Zagrebu,možda postoji na internetu ,ali gubi se taj dio gledanja u živo,ako si od onih kojima to ne smeta možda upiješ atmosferu,ja sam od onih koji ne mogu gledati on line i gledala sam u kazalištu.
    Ozdravljenje. Nekako vjerujem da možeš. Ne želim se šaliti sa tvojim zdravljem, čak ni spominjući svoje. Znaš kako ide , želim ti da ne odustaneš i kopaš pomoć/način rukama i nogama , možda nije lako,ali .... želim ti ga i ja.

    avatar

    03.06.2020. (20:05)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Hvala @jeko. Hvala što želiš da budem bolje. Nisam ja isto tip od gledanja predstave na netu, al možda potražim ovu. Predstava je da se gleda uživo, za net i tv su filmovi i serije...

    avatar

    05.06.2020. (12:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...