Komentari

dnevnikbivsegastudenta.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • AnnaBonni

  ala tebe..........daj se skuliraj čoviče i napravi prioritete.............ti lebdiš, ne odaš po podu.......diplomiraj a onda sve drugo

  avatar

  17.03.2020. (08:04)    -   -   -   -  

 • Krotiteljica

  Pozdrav neznanče, imam 58 godina, i osjećam i živim upravo sličnu situaciju... Otišla sam iz rodnog grada, ne daleko ali dovoljno da se ne vidim i da ne vidim nikog iz generacije. Imam veliku obitelj, promijeniš se zbog njih. A u sebi opet onaj nemir. I nikog od prijatelja (tj.prijateljica) za neke svako tolike kave. Budi strpljiv, sad je vrijeme koje ne ide na ruku mnogima. Kruzer će ti dobro doći neko vrijeme, a poslije ćeš vidjeti. Život ima planove, ali ti neće reći. Tako je.

  avatar

  17.03.2020. (08:07)    -   -   -   -  

 • jeka

  Teško je pronaći nekoga s kim ti je zaista poklopljeno. To sam neki dan rekla mojoj dragoj P, znamo se par godina i jedina je osoba u mojih zadnjih 11 godina Zagreba s kojom je tako odlično . Ali ona avanturistica pa odselila 200 km dalje . U šetnji zaboravim da je svijet u kolapsu . Veseli me. A samim tim su i problemi manji.
  Jednostavno je teško pronaći ,a sretnici su koji imaju. Bolje i 10 površnih nego jedno lažno.

  avatar

  17.03.2020. (09:56)    -   -   -   -  

 • Riba Luca

  Ovo je mjesto gdje mozes izbaciti otrov, mozda netko sa strane vidi bolje od nas samih, pa zato kazem, ne dijelim savjet nego svoje misljenje...diploma ti otvara sva vrata zivota kojim bi mozda bio zadovolja...ne lutaj...postavi si cilj. Puno uspjeha ti zelim.

  avatar

  17.03.2020. (15:51)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...