Komentari

idragi28.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • eum

    "... osobe prepuštene /opsjednute/ neograničenoj seksualnosti imaju potrebu promatranju drugih prvenstveno u seksualnim okvirima. Popuštanje seksualnoj napasti čini od čovjeka biće koje je potpuno usmjereno na seksualnu ugodu. Seksualno neumjeren čovjek nakon nekog vremena postaje egoist koji traži jedino tjelesno zadovoljstvo, koji trči isključivo za fizičkom nasladom. Gubi one uzvišene osjećaje i nije sposoban ostvariti kontakt s Bogom, s ljudima i sa samim sobom na područjima kao što su suosjećanje, prijateljstvo, predanje, pomoć, razumijevanje, dobrodušnost, strpljivost i mudrost."

    avatar

    15.03.2020. (10:29)    -   -   -   -  

  • eum

    @Boris,
    Nastijao sam se ograditi u postu na ciljani devijantni nagonski oblik seksualbosti koja dominira osobom tako da ne usojeva uspostsviti emocionalni odnos sa okolinom te nije sposoban uspostaviti kontak sa Bogom. Normalnu seksualnost ne bi komentirao jer je to kao i vjera poseban zivotni sadrzaj svake osobe.. Podrzavam komentare od Teute..

    avatar

    15.03.2020. (19:44)    -   -   -   -  

  • eum

    Poštovani posjetitelji bloga,
    ne znam zašto, ali svi komentari koje ostavljate na ovom postu brišu se i odlaze nekom pogreškom kao da su bili prijavljeni kao spam komentari, a to se briše automatizmom. Za sada nemam rješenja, nadam se na slijedećem postu više sreće...

    avatar

    17.03.2020. (20:24)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Neumjerenost u vođenju ljubavi ima dva pola, u pretjerivanju, ali i u potpunoj apstinenciji, i kao i obično s neumjerenošću, oba su loša ;)
    P.S. Pretpostavljam da pojedine riječi automatikom iniciraju spam status. Zato sam koristio prispodobu vođenja ljubavi umjesto neke eksplicitnije riječi.

    avatar

    18.03.2020. (04:03)    -   -   -   -  

  • eum

    @Grunf:
    Slažem se sa rečenim u komentaru. Vjerojatno si u pravu što se tiče spam riječi, jer se komentari više ne brišu. Javio sam adminu, šuti ko zalivern. Hvala.

    avatar

    18.03.2020. (22:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...