@jelen, baš sam se pitala, pa mi je drago da me izvještavaš! (Općenito, ne gledam vijesti ni novosti, sve što je jako važno tako i tako pokupim uokolo, a naravno, i ono što i nije tako jako važno. :)) )
Znači, počinjem sa presađivanjem jako, jako skoro!! super :)) Sva sam se nabrijala. :D
Kak se oštre vrtne škare?
02.02.2020. (20:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@jelan, ali ima ih dosta, neću nove, možda onaj brus kamen? u bauhausu možda ima..... ne želim novih stvari, puna je kuća svega za još dva života... :-S
05.02.2020. (19:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pa dobro, ali ako imaš one zakrivljene škare za obrezivanje onda s nečim brusi samo vanjsku stranu oštrice. Znači ne onaj dio gdje se preklapaju. A mislim da i sve vrste škara se moraju tako brusiti samo s vanjske strane, jer ako uzmeš s unutrašnje onda će samo nastati veći zazor među oštricama i rezat će još gore... eto ne znam da li to nešto pomaže.
05.02.2020. (21:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@jelen, pa , u stvari, dobar je savjet, hvala! dakle, ne brusiti onu stranu gdje se noževi dodiruju, negp 'tanjiti' vanjsku. (to će ih naoštriti!?) okej, ima logike, ne vjerujem da bih se sama domislila, možda tek nakon nekih uništenih škara. :-O
05.02.2020. (21:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Sretan Imbolc/Svjecnica/Groundhog Day! Punxutawney Phil danas nije vidio svoju sjenu, znaci rano proljece...barem u Americi to jest.
02.02.2020. (20:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@jelen, baš sam se pitala, pa mi je drago da me izvještavaš!
(Općenito, ne gledam vijesti ni novosti, sve što je jako važno tako i tako pokupim uokolo, a naravno, i ono što i nije tako jako važno. :)) )
Znači, počinjem sa presađivanjem jako, jako skoro!! super :)) Sva sam se nabrijala. :D
Kak se oštre vrtne škare?
02.02.2020. (20:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Ha, najbolje tako da kupiš nove :-P Ili odneseš u neki obrt gdje bruse noževe i sve.
05.02.2020. (17:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@jelan, ali ima ih dosta, neću nove, možda onaj brus kamen? u bauhausu možda ima..... ne želim novih stvari, puna je kuća svega za još dva života... :-S
05.02.2020. (19:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Pa dobro, ali ako imaš one zakrivljene škare za obrezivanje onda s nečim brusi samo vanjsku stranu oštrice. Znači ne onaj dio gdje se preklapaju.
A mislim da i sve vrste škara se moraju tako brusiti samo s vanjske strane, jer ako uzmeš s unutrašnje onda će samo nastati veći zazor među oštricama i rezat će još gore... eto ne znam da li to nešto pomaže.
05.02.2020. (21:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@jelen, pa , u stvari, dobar je savjet, hvala! dakle, ne brusiti onu stranu gdje se noževi dodiruju, negp 'tanjiti' vanjsku. (to će ih naoštriti!?) okej, ima logike, ne vjerujem da bih se sama domislila, možda tek nakon nekih uništenih škara. :-O
05.02.2020. (21:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...