Komentari

mmarivall.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • marival11

    Doista do kada?

    avatar

    17.12.2019. (08:47)    -   -   -   -  

  • Divlje srce

    Nešto je uspavano a prokleto u ljudima. Svi znaju što treba učiniti da se unaprijede nedostaci zajednice, ali kad dođu na odgovornu poziciju, vide samo novac koji sebi trpaju u džepove. Taj nemar nas kao zajednice dovodi do nevinih žrtava.

    Primi moju iskrenu sućut zbog tragične pogibije tvojih dragih poznanika.

    avatar

    17.12.2019. (09:36)    -   -   -   -  

  • marival11

    @ Divlje srce,
    znam da bi trebali imati zakone koji bi trebali voditi računa o potrebama građana, poduzetnika, obrtnika. Nemamo ih. Možda bi se građani,kad bi napokon smanjili broj potrebnih potpisa za referendum, mogli učinkovitije boriti protiv nepravdi. No njima interes građana nije na prvom mjestu ni kad su na vlasti ni kad su u oporbi i to od najmanje lokalne sredine do državnih institucija: Sabora, Vlade, Predsjednice/ predsjednika. Većini građana izgleda ipak treba manje kruha, a čim više igara. Vidim da svi kandidati imaju potporu ne samo od "partije" već i od onih koji doslovno preživljavaju. Valjda ljude zamara razmišljati glavom dok ih nešto ne opali po toj istoj glavi. Tuga je u Labinu. Prevelika. A možda se mogla spriječiti. I hvala na svakom tvom komentaru bez obzira da li mislimo slično ili potpuno različito.

    avatar

    17.12.2019. (10:51)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Tužno je vidjeti koliko ljudi gine na prometnicama. Na dužini od oko 3 km udvije riječke četvrti vidim četiri mjesta sa svijećama i cvijećem, sve mladi ljudi, većina poginuli na skuterima i jedan kao pješak na nogostupu. Znam da Labin ima dosta kružnih tokova već dugo, detalje u nekim ulicama ne znam. Neka je i ležećih i kontrole.

    avatar

    17.12.2019. (12:35)    -   -   -   -  

  • marival11

    @gogoo,
    imamo kružne tokove i u Labinu i u Rapcu i kod groblja - doslovno na svakom kantunu. Na kružni tok u Rapcu utrošeno je preko 6 milijuna kuna. Troše desetke tisuća na studije npr za žičaru od starog grada do Rapca iako na tom potezu inače postoji prekrasna pješačka staza koja se održava. Istovremeno stanovnici starog grada se više ni po lijepom vremenu ne mogu kretati ulicama. Ima jako puno lomova ( i ja sam slomila ruku ) pogotovo kad padne kiša. Uspornika prometa je očito premalo za sudionike u prometu kao što su naši. Ako nas jedino tako mogu dovesti u red, neka ih postavljaju i neka novčane kazne i oduzimanja vozačkih dozvola budu drastične.

    avatar

    17.12.2019. (13:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...