Komentari

theartofbeingyourself.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vrtlog_

    Ko i sve drugo, ovisi od konteksta i načina na koji se koristi. Ja san ima tri i po godine dobija nistagmus, to je jedan neurološki poremećaj, koji utiče na vid, govor i ravnotežu. I ispočetka mi je toliko smetala svjetlost, da san po danu leža s ručnikom priko glave. Naravno, laptopi i tv nisu dolazili u obzir. Kasnije se stanje malo popravilo al i dalje nisan moga na internet. I provodija san vrime meditirajuć i boraveć u prirodi, uglavnom sam. I mogu ti reć da me je to dovelo do nevjerovatnih stvari. Ne znam kako ih sve ovdje opisat, bilo bi previše teksta, al ugl doživija san nešto kao 'buđenje', jednu večer san vidija kako je suština svemira Ljubav, i kako je ljubav zapravo sve što postoji. Također san razvija sposobnost da osjetin duše životinja i biljaka.... Ali ta sposobnost mi se malo povukla, sad trenutno to ne bi moga, al jedno vrime san moga. Ima tu još puno toga, puno unutarnjih doživljaja koji su prethodili tom mom doživljaju Ljubavi, ali ko što reko to je tema za knjigu, a ne komentar a ni post. I ta Ljubav je nešto nepisivo, jednostavno, moš znat šta je jedino ako je iskusiš. A suština tog procesa, ako oćeš da je iskusiš, je da probiješ granice u sebi, meditirajuć il kojim već načinom ti odgovara. Kad u sebi probiješ granice ostalo ide prirodno.

    avatar

    24.09.2019. (16:47)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Pa jesi vidio do čega te sve može odvesti isključenje medija, bilo dobrovoljno ili, kao što je bio slučaj kod tebe, prisilno, zbog bolesti.

    avatar

    25.09.2019. (08:25)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Jest, zato i pišem ovaj komentar, jer fakat, nevjerovatne stvari čovik more otkrit kad se posveti prirodi i sebi. Sad ne mora to možda bit ovako radikalno ko u mene, da se totalno skineš sa svega, ali umjereno koristit medije i radit na sebi, meditirat, provodit vrime u prirodi (pa makar u parku), i slično, more urodit stvarno velikim plodovima.

    avatar

    25.09.2019. (15:20)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Zašto misliš da je "radikalno" ako se skineš sa svega? U redu, ni ja ne mislim da se treba potpuno i u svakom smislu skinuti sa svega, ali mislim da je jako dobro svesti na minimum, koristitii samo ciljano i svrhovito. Da li netko postupa radikalno ako se potpuno skine s cigareta? Ili ćemo ga gledati kao jednu jako umjerenu i promišljenu osobu ako se ne skine potpuno, nego recimo tu i tamo zapali koju? Što se više čovjek skine s gluposti, u toj mjeri je bliži sebi, i obrnuto naravno.

    avatar

    25.09.2019. (20:55)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Pa 'radikalno' jer je malo ko danas voljan uradit to, a i ljudima tribaju laptopi, mobiteli zbog posla, druženja, dogovaranja i tako to. Al ako imaš uvjete i vrime da se skineš sa svega, tipa ko ja što san bija, bez mobitela, laptopa, televizije, onda ne mora bit radikalno. A to svest na minimum, e to je već ostvarivo, a da normalno funkconišeš u društvu i paralelno tome radiiš na sebi.

    avatar

    26.09.2019. (15:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...