Komentari

eternalsunshineofspotlessmind.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Vrtlog_

    Odgovorni smo za svoje živote i imamo izbor. Samo nema svak jednaku lepezu izbora, neko ima poprilično širok izbor dok neko veoma skučen, tipa svega dvi-tri opcije za izabrat.

    avatar

    11.09.2019. (23:22)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Slažem se sa tobom ali uvijek imaš izbor. Bilo da ih je 10 ili 2 imaš ga. Poanta je da svojim izborima utječeš na daljnje vlastite izbore. Ili ćeš se ukopati i stajati na mjestu kao voštana figura ili ćeš se pokrenut i od 2 izbora sutra stvoriti njih 20. Lakše je plakati i biti dio mase, meni se to malo gadi...odgaja te TV, video igre i onda se netko čudi uzročno-posljedičnim situacijama...stojim iza toga da se previše bježi od odgovornosti, previše se rađa društvenih pijavica. U moru ti odlučiš biti kap jer su i svi drugi.

    avatar

    11.09.2019. (23:43)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Većini je lakše da se uklope u masu. A lakše je i stajat kao voštana figura i trpit inerciju da te vodi nego preuzet uzde svog života. Ja trenutno tako radim, previše mi je teško da preuzimam uzde pa se trudim da budem što sretnija voštana figura. :) Al dobro, to je faza, sve će proć pa i to,

    avatar

    12.09.2019. (15:11)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Ali ako si sretna "vostana" figura nema nista lose u tome :) dapace, neka svatko zivi kako mu odgovara :) nista nije na trajni nalog i sve je promjenjivo zavisi kako se postavis ;)

    avatar

    12.09.2019. (17:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...